Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu la Trump Tower din New York. Cel puțin un mort și patru răniți

Sunday, 08 April 2018, 04:43 Sursă: REALITATEA.NET

Incendiu la Trump Tower din New York. O persoană a murit și patru pompieri au fost răniți, a declarat purtătorul de cuvânt al New York City Fire Department pentru CNN.

Persoana decedată este ocupantul apartamentului de la etajul 50 afectat de incendiu.

Niciunul dintre membrii familiei Trump nu se afla în clădire. Etajele unde Trump are reşedinţa privată şi birourile nu au suferit daune, dar, conform şefului pompierilor, o cantitate "considerabilă" de fum s-a înregistrat în anumite părţi ale clădirii.

Conform primelor informații, doi pompieri au suferit arsuri iar alţi doi au leziuni nespecificate, însă a precizat că, în niciunul din cazuri, rănile nu le pun viaţa în pericol.

Aceeaşi sursă a indicat că alarma a fost dată în jurul orei locale 17,35 (21,35 GMT) pentru un incendiu izbucnit într-un "apartament destul de mare" de la etajul 50 al edificiului.

La eforturile de punere sub control a focului au participat circa 200 de pompieri, a spus şeful pompierilor din New York, care a relevat că nu s-a stabilit cauza incendiului.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a scris pe Twitter că focul a fost controlat şi că locul afectat a fost "foarte restrâns", iar pompierii, cărora le-a mulţumit, au făcut "o treabă grozavă". Edificiul nu a trebuit să fie evacuat.

Trump Tower este situat pe Fifth Avenue din New York, în apropiere de Central Park.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL