Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Implicarea lui Joe Biden în România, noi dezvăluiri

Friday, 23 October 2020, 18:09 Sursă: Realitatea PLUS

Donald Trump: Da, urmează România!

Atacurile din campanie la adresa lui Joe Biden au continuat și în dezbaterea de aseară. Donald Trump l-a acuzat pe contracandidatul său că, atât el, cât și familia sa, au luat bani din Rusia, după ce anterior a confirmat că urmează dezvăluiri și despre țara noastră.

Donald Trump: Joe a luat 3 milioane şi jumătate de dolari din Rusia şi au venit prin intermediul lui Putin pentru că a fost bun prieten cu fostul primar al Moscovei. Nimeni nu a fost la fel de dur ca mine cu Rusia. Toate e-mailurile, acele oribile e-mailuri despre câţi bani ai luat tu şi familia ta. Şi, Joe, erai vicepreşedinte când s-au întâmplat.

Ultimul care a vorbit despre interesele de afaceri din România ale lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat pentru președinția SUA, este șeful Cancelariei de la Casa Albă, Mark Meadows, într-un interviu pentru televiziunea Fox Business.

Mark Meadows, șeful Cancelariei de la Casa Albă: Găsesc că e fascinant că o parte din banii care par să ajungă la familia lui Biden vin în mare din România, Ucraina și China, exact cele trei țări în care Joe Biden a fost emisar special. Când privești situația, comparațiile sunt foarte îngrijorătoare. Așadar, nu este surprinzător că cei care se ocupă de campania lui Biden spun: „Nu vom vorbi cu presa".

Reporter: Ați vrut să spuneți Rusia și nu România? Rusia, Ucraina și China sunt implicate în presupusul trafic de influență. Este România o țară nouă?

Mark Meadows: Am menționat de fapt România. Cred că, în zilele care vor urma, veți vedea, de asemenea, o conexiune romanească.

Rudy Giuliani, avocatul președintelui american, a pomenit și el despre state în care fostul vicepreşedinte democrat Joe Biden ar fi avut afaceri controversate, printre care şi România.

Într-o intervenție televizată la postul american Fox News, cel care a obținut datele, Rudy Guliani, fost procuror anti-mafia, a afirmat că ar avea dovezi că familia Biden ar fi luat bani nu doar din țara noastră, ci și din Ucraina, China, Irak sau Rusia. Rudy Giuliani a spus că, după o anchetă îndelungată, a descoperit că Joe Biden ar fi luat necuvenit, prin intermediul fiului său, sume mari de bani din aceste state. În timp ce Giuliani nu a prezentat încă dovezile, Biden neagă toate acuzațiile. Spune că totul a fost pus la cale pentru ca Trump să-și măreasca șansele de a câștiga un nou mandat.

În timpul celui de-al doilea mandat al tatălui său ca vicepreședinte, afacerile lui Hunter Biden au cunoscut un progres semnificativ. Pe lângă afacerile din Ucraina, cu compania de energie Burisma, Hunter Biden a fost și consilierul omului de afaceri român Puiu Popoviciu.

Presa a dezvăluit recent și un document al Senatului din State prin care se arată că sunt anchetate afacerile familiei Biden, atât în România, cât și în alte țări. În ceea ce privește România, legătura cu Joseph Biden s-a făcut prin intermediul milionarului controversat Puiu Popoviciu.

Combinațiile ar fi fost posibile și cu sprijinul altor personaje influente din țară precum Victor Ponta, Sebastian Ghiță, Florian Coldea, Dan Adamescu, ba chiar și cu ajutorul unui ambasador SUA la București. Este vorba despre Mark Gitenstein, cel care a fost ambasador la București între 2009 și 2012. Legătura de prietenie a acestuia cu Joe Biden este binecunoscută.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL