Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imagini incredibile la o biserică din Pitești! Unui preot i s-a făcut rău după ce sute de oameni s-au înghesuit în curte

Monday, 20 July 2020, 16:46 Sursă: Realitatea.net

Slujba a avut loc în curtea bisericii. Din dorinţa de a fi cât mai aproape de altarul improvizat, pentru a primi binecuvântări, credincioșii nu au mai păstrat distanţa recomandată. Oamenii au devenit și mai agitați când au fost împărțite cele 500 de pachete, conform tradiției.

Credincioșii nu s-au distanțat nici când a venit un echipaj al poliției, care a dat mai multe avertismente, notează ziaruldearges.ro.

La puțin timp însă, la biserică a fost chemată și o ambulanță. Din cauza îmbulzelii, unui preot i s-a făcut rău. Acesta a fost transportat la spital, dar starea sa de sănătate este bună.

Reamintim că Patriarhia Română a transmis credincioșilor că regulile de protecție pentru combaterea noului coronavirus rămân neschimbate odată cu prelungirea stării de alertă. Singurii care nu trebuie să poarte măștile de protecție sunt slujitorii bisericeşti care rostesc rugăciuni, predică sau cântă la strană, subliniază B.O.R., iar distanța recomandată de autorități trebuie respectată. Comunicatul integral al Patriarhiei este disponibil aici. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL