Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imagine şocantă cu un fotbalist din Belgia DECAPITAT

Monday, 26 January 2015, 09:07 Sursă: REALITATEA.NET

La intrarea echipelor pe teren, un grup de suporteri ai gazdelor a desfăşurat bannerul pe care se putea vedea un bărbat mascat ce ţine într-o mână o macetă şi în cealaltă capul lui Steven Defour, alături fiind scris mesajul: "Red or dead" (Roşu sau mort), informează Mediafax.

Defour a jucat în meciul de duminică până în minutul 53, când a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Standard Liege s-a impus cu scorul de 2-0.

Fost căpitan al echipei Standard Liege, cu care a câştigat de două ori campionatul Belgiei, Steven Defour joacă din acest sezon la Anderlecht Bruxelles. Defour a mai evoluat după plecarea de la Standard Liege (2011) şi la FC Porto, până în vara anului 2014. Trecerea lui Defour la Anderlecht a fost criticată de suporterii echipei Standard Liege pe reţelele de socializare, iar unii fani i-au promis fostului căpitan o primire "foarte călduroasă".

În contextul decapitărilor mai multor ostatici ai grupării Statul Islamic, bannerul afişat la meciul de duminică a şocat numeroşi internauţi.

Federaţia belgiană a reacţionat prin intermediul directorului de comunicare, Bob Madou, care a postat următorul mesaj pe Twitter: "Banner de prost gust şi inacceptabil la Standard-Anderlecht. Nu există nimic în regulament referitor la astfel de situaţii, dar vom vedea ce se poate face".


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL