Idee de afaceri. Parc de aventură, construit cu 40.000 de euro, într-o zonă de mănăstiri

Thursday, 05 June 2014, 16:35 Sursă: REALITATEA.NET

„Tiroliana are o lungime de 70 de metri, dar în faza a doua a investiţiei mai pregătim şi alte trasee, mai dificile, precum şi o tiroliană cu o lungime de 200 de metri", a explicat Alexandru Cota, unul dintre investitori.

După finalizarea celei de-a doua etape de dezvoltare a parcului, care se întinde pe aproximativ un hectar, investiţia totală se va ridica la  80.000 de euro. Proiectul este realizată prin intermediul unui SRL-D, scrie Yahoo News, citând bzb.ro.

„Copilul nostru este înnebunit după urcatul în copaci, aşa că ne-am gândit să facem o astfel de afacere, profitând şi de faptul că în zona Drăguş – Sâmbăta de Sus nu prea sunt zone de agrement", a declarat Alexandra Cota, citat de bzb.ro.

Până acum, mănăstirile erau singura atracție turistică din zonă. „În zona aceasta turistică este o capacitate de cazare de 3.000 de paturi, iar în afară de turism ecumenic nu se prea poate face nimic. Noi ne-am programat recuperarea investiţiei în aproximativ doi ani", a mai spus Cota. Mai multe...


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL