I s-a făcut rău la saună și a murit. Află CUM s-a petrecut asta

 I s-a făcut rău la saună și a murit. Află CUM s-a petrecut asta
I s-a făcut rău la saună și a murit. Află CUM s-a petrecut asta

Un bărbat de 69 de ani din municipiul Suceava a murit la baia comunală din Suceava, după ce i s-a făcut rău la saună, informează realitateadesuceava.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce studii are Gabriela Firea. Puțini știu asta despre ea

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Anca Alexandrescu a difuzat o serie de înregistrări șocante Exclusiv
Anca Alexandrescu, noi dezvăluiri bombă. Cum era presat omul de afaceri Cătălin Hideg să nu facă denunț la DNA: Dacă ajunge la Alexandresca, eu rămân de drumuri!
Realitatea PLUS continuă lupta pentru destructurarea Statului Paralel, în spatele căruia se află personaje cheia din Servicii, și aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fosti generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat noi înregistrări și probe suplimentare care dovedesc legătura dintre șefii Romprest - Bogdan Adimi și Andrei Dracea, cu generalul (r) Florian Coldea.

Generalul Dumbravă are afaceri înfloritoare Exclusiv
Generalul Dumbravă, atac șocant la Anca Alexandrescu! “O nenorocită! Aia cu cine a lucrat pe toți i-a trădat
Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat, marți seară, noi probe cât de disperați sunt generalii care păstoresc de ani buni Statul paralel din România. De altfel, Dumitru Dumbrava, într-una dintre înregistrările nu și-a ascuns antipatia față de realizatoarea Realitatea Plus, afirmând că “Alexandreasca este o neneorocită", care “cu cine a lucrat pe toți i-a trădat”.

Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care are nevoie de asistență medicală
Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care avea nevoie de asistență medicală
Un incident șocant a avut loc recent la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău, unde un medic de gardă a refuzat să acorde asistență medicală necesară unui pacient grav bolnav și l-a jignit pe acesta, dar și pe soția sa.

Retragerea lui Cîrstoiu complică situația lui Piedone
Ciolacu, mesaj public către Piedone: Cred că vom putea să închidem această discuție privind sectoare și primăria generală, spre binele Bucureștiului, nu spre binele personal
Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis public lui Cristian Popescu Piedone că-l așteaptă la discuții pentru "a închide această discuție privind sectoare și primăria generală, spre binele Bucureștiului, nu spre binele personal”. Apelul vine după ce social-democrații au anunțat-o oficial pe Gabriela Firea drept candidat al partidului la Primăria generală a Capitalei.

Social

Înșelătoria de pe WhatsApp care te poate lăsa fără bani în cont
Înșelătoria de pe WhatsApp care te poate lăsa fără bani în cont: „Mi s-a stricat/Mi-am pierdut telefonul”
Recent, poliția din Nürnberg a desfășurat o operațiune de amploare pentru a destructura o bandă infracțională care folosea metoda înșelătoriei prin mesaje de tipul „Bună, mamă! Telefonul meu mobil s-a stricat, acesta este noul meu număr”.

Verificati cu atentie linkurile paginilor, este primul semnal de alertă
Țeapă în numele Poștei Române, Cum funcționează înșelătoria ”coletul la 9,93 de lei”?
O nouă înșelătorie online, care se folosește de numele și identitatea grafică a unei cunoscute companii, face victime printre români. Este vorba despre un anunț fals, atribuit Poștei Române, prin care amatorii de chilipiruri sunt păcăliți să cumpere la prețul de 9,93 lei colete nerevendicate, de care compania dorește, chipurile, să se debaraseze.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin au parte de noi reguli. Ce se schimbă în reglementările privind viza de flotant
Românii care nu locuiesc la adresa din buletin au parte de noi reguli. Ce se schimbă în reglementările privind viza de flotant
O nouă lege a fost introdusă în încercarea de a reglementa situația românilor care nu locuiesc la adresa menționată în buletin, aducând schimbări semnificative în procesul de obținere a vizei de flotant. 

Ești obligat să mergi la poliție dacă ai găsit mașina lovită în parcare? 
Ești obligat să mergi la poliție dacă ai găsit mașina lovită în parcare?
Fie că ai lăsat mașina în parcarea unui magazin, fie în fața casei sau pe marginea drumului, se poate întâmpla să o găsești lovită. Ești obligat să mergi la poliție într-o astfel de situație?

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Îndeplinirea multor speranțe ține de puterea credinței, nu a rugăciunii
Ce rugăciuni se spun pentru obținerea unui loc de muncă?
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, te poți întreba ce psalmi ar trebui să citești pentru a te ajuta să îți găsești o slujbă. Evident, trebuie înțeles faptul că ceea ce te ajută este credința ta sinceră, pentru că daca aștepți miracole fără să fi călcat vreodată într-o biserică.

În zonele muntoase înalte stratul de zăpadă va fi consistent
Cod Portocaliu de viscol extrem de puternic. Iarna revine în forță la sfârșit de aprilie
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți seara, o alertă Cod portocaliu de viscol la munte, în 3 județe. Rafalele vor depăși 120 km/h.

Secretul frumuseţii rusoaicelor
Secretul frumuseţii rusoaicelor. Ce folosesc pentru a avea un ten perfect chiar și la vârste înaintate
Rusoaicele sunt admirate în întreaga lume nu doar pentru eleganța și farmecul lor, ci și pentru tenul lor perfect chiar și la vârste înaintate. Secretul frumuseții lor este unul bine păzit și a stârnit curiozitatea multor femei din întreaga lume. 

Descoperă mașina care „sparge” tiparul: Un test de IQ pentru viitorii șoferi
Descoperă mașina care „sparge” tiparul: Un test de IQ pentru viitorii șoferi
Te-ai gândit vreodată că un test de IQ ar putea ajuta la îmbunătățirea abilităților tale de conducere? Ei bine, avem un test de IQ special conceput pentru cunoscători, care îți va pune la încercare atenția și capacitatea de observație într-un scenariu de trafic.



Vezi emisiunile Realitatea Plus