Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 10 septembrie. Azi iei cea mai grea decizie din viaţa ta. O zodie primeşte veşti CUMPLITE

Friday, 09 September 2016, 18:30 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec – Vei avea parte de o zi destul de liniştită, poate cam plictisitoare. O întâlnire cu un prieten mai vechi îţi va aduce amintiri plăcute.

Taur – Calităţile tale vor ieşi din nou în evidenţă. Atenţie, însă, discreţia trebuie pusă pe primul plan, altfel rişti să devii neplăcut.

Gemeni – Eşti pus în faţa unei situaţii a cărei rezolvare se lăsă aşteptată de ceva timp. Din fericire, acest lucru nu-ţi va încurca planurile pentru ziua de azi, scrie radioconstanta.ro.

Rac – O întâlnire cu familia îţi va ocupa o bună parte din zi. S-ar putea să ai de făcut cuiva un cadou sau va trebui să cheltuieşti nişte bani.

Leu – Eşti într-o dispoziţie bună. Cineva îţi va face o promisiune, dar ar fi bine să nu crezi chiar tot ce ţi se spune.

Fecioara – Azi vei afla lucruri interesante şi îmbucurătoare. În rest, nu este cazul să exagerezi şi să faci eforturi mari în probleme lipsite de importanţă.

Balanţa – Un prieten are o nelămurire şi îţi va cere sfatul sau ajutorul. Este de preferat să-l ajuţi, fiindcă nu te costă nimic.

Scorpion – O zi plină de surprize plăcute. O să afli tot felul de lucruri noi şi interesante.

Săgetător –  Eşti puţin cam neatent şi de aceea ai face bine să nu te implici în activităţi care necesită un mare efort de concentrare. Persoana iubită îţi va face o surpriză plăcută legată de petrecerea timpului liber.

Capricorn – Prietenii vin cu o invitaţie interesantă, de nerefuzat. Profită de ocazie pentru a face cunoştinţă cu persoane care iti vor imbogati viata.

Vărsător – Calităţile de care dai dovadă te fac foarte apreciat de cei din jur. Vei încheia ziua mai optimist decât ai început-o.

Peşti – Azi ai parte de contacte si conversatii utile. Dacă aştepţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar te va satisface.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL