Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HALUCINANT. Ce s-a întâmplat, la Timişoara, după ce a aruncat un pachet de ţigări gol pe STRADĂ

Saturday, 05 July 2014, 13:03 Sursă: REALITATEA.NET

Incidentul a avut loc pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara, într-o stație de tramvai. Agresorii se deplasau cu autoturismul, iar la un moment dat unul dintre ei a aruncat pe stradă un pachet gol de țigări. Doi bărbați care se aflau în stația de tramvai i-au atras atenția și i-au reproșat gestul făcut. Individul nu a putut suporta rușinea și a coborât din autoturism împreună cu prietenul lui pentru a le aplica o corecție bărbaților din stație, scrie tion.ro.

Circul a fost întrerupt doar de o patrulă mixtă a poliției și jandarmeriei.

„La faţa locului, echipajul a constatat că un număr de patru indivizi se ceartă de zor, doi dintre aceştia prezentând echimoze la nivelul ochilor, iar un autoturism marca Dacia 1307, are geamul de la portiera dreapta faţă, precum şi oglinda retrovizoare din dreapta, sparte. Echipajul a identificat cei patru indivizi. În urma stabilirii împrejurărilor în care s-a produs fapta, s-a concluzionat că K.M.D. şi I.R.I. în timp ce se aflau în autoturism, unul dintre aceştia au aruncat un pachet gol de ţigări pe jos, moment în care T.P. şi G.I. care se aflau în staţia de tramvai, le-a atras atenţia asupra problemelor civice pe care le au. În acel moment, cei doi au coborât din autoturism i-au înjurat pe cei din staţia RATT, , începând o bătaie în toată regula, astfel că T.P. a luat o rangă metalică cu care l-a lovit peste spate pe K.M.D, apoi a lovit autoturismul, provocând pagubele de mai sus”, spune Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al jandarmilor timișoreni.

Cei doi agresori sunt cercetați acum pentru loviri și alte violențe, iar ceilalți doi bărbați sunt cercetați pentru distrugere.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL