Grindeanu, despre posibilele dezvăluiri ale lui Ghiță: Poate e o teamă în anumite zone, e treaba lor

Friday, 14 April 2017, 14:55, Sursă: REALITATEA.NET

Prim-ministrul Sorin Grindeanu felicită Poliția Română pentru că și-a făcut datoria în cazul Sebastian Ghiță, precizând că urmează procedurile specifice pentru aducerea în țară a acestuia.

 
 
Adaugă părerea ta

"Doresc să felicit Poliția Română pentru că și-a făcut datoria. E un lucru extrem de bun. În continuare, vor urma procedurile specifice unei astfel de acțiuni, care vor duce, în final, la extrădare și la venirea în țară a lui Sebastian Ghiță", a declarat Sorin Grindeanu, pentru TVR, citat de agerpres.ro.

Întrebat ce părere are despre modul în care au acționat autoritățile în acest caz, șeful Executivului a spus că "probabil că n-a fost nici simplu". "Eu sunt convins că au depus toate eforturile cei din Ministerul de Interne și nu numai", a mai afirmat Grindeanu.

Totodată, întrebat cum comentează faptul că sunt voci din mediul politic care se tem de dezvăluirile pe care ar putea să le facă Sebastian Ghiță după ce va fi adus în România, Grindeanu a răspuns: "Poate fi o teamă în anumite zone, este treaba dânșilor. Pe noi ne interesează să aplicăm legea. Celelalte speculații, toate lucrurile pe care le spun unii sau alții — nu e treaba noastră, ca Guvern".