Google a băgat O CĂRUȚĂ DE BANI în compania care DUCE OAMENII PE MARTE. Ce planuri are

Thursday, 22 January 2015, 11:32 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ne aflăm într-o perioadă în care se investesc sume din ce în ce mai mari în companiile care se axează pe călătoritul în spațiu. La acest nivel, investițiile nu se mai calculează în zeci sau sute de milioane de dolari. Aici deja se vorbește despre miliarde de dolari necesari dezvoltării tehnologie de transport și transmisie a datelor și a instalațiilor terestre. Acestea din urmă tind de multe ori să fie ignorate, dar costul lor se poate apropia de cel al sateliților propriu-ziși.

Una dintre marile companii din domeniu care va beneficia de susținerea unui gigant al internetului este Space X. Companie fondată în anul 2002 de către Elon Musk cu scopul îndrăzneț de a coloniza planeta Marte, Space X a devenit prima companie privată care a trimis o navetă către Stația Spațială Internațională în anul 2012, putându-se lăuda în același timp cu numeroase alte realizări.

Între timp, probabil majoritatea oamenilor de la Space X cu excepția lui Elon Musk au lăsat deoparte, pentru moment, visul de a coloniza planeta Marte și au început să se concentreze asupra unui obiectiv realizabil în anii următori: acela de a lansa în spațiu... 

Află care sunt planurile GoogleCiteste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE