Ghiţă a făcut dezvăluiri explozive despre Kovesi: "Fătuca asta..."

Wednesday, 06 March 2019, 22:50 Sursă: REALITATEA.NET

Sebastian Ghiță a relatat un dialog pe care l-ar fi avut cu Laura Codruţa Kovesi, pe când aceasta era șefă la DNA. Totodată, Sebastian Ghiţă a precizat că Kovesi "e vândută străinilor".

Adaugă părerea ta

"Mi-a spus că îmi face niște ciupituri. ”Dragă îți fac niște ciupituri, nu pățești nimic”, așa mi-a zis. I-am zis că dacă îmi face niște ciupituri, să îmi facă ceva serios, nu așa. Nu mi-a făcut doar un dosar, ci mai multe, toate cu probe false", a spus Sebastian Ghiță la România TV, potrivit stiripesurse.ro.

"Doamna Kovesi să îmi spună cum a putut să permită acelor doi oameni, dacă le pot spune oameni, Onea și Negulescu, să facă fărădelegi. Crede că dacă își face cariera pe fărădelegi face bine? Dacă, într-o zi, vor simți cei doi că nu mai au nicio șansă, o să toarne tot.

Oare s-a terminat lumea cu doamna Kovesi, nu mai există procuror care să facă dreptate în țară? Nu poți să faci bine apelând la rele, nici chip cioplit.

Știți ce mă distrează doamna Kovesi? ”Nu m-am văzut cu Ghiță în vie!”. Să spună unde ne-am văzut, dacă nu vrea să spună unde nu ne-am văzut. Nu am nicio frică. Kovesi e vândută străinilor și a supravegheat hoția. A fost pusă să îi protejeze pe ăia. Banii noștri s-au dus afară, sub marea grijă și oblăduire a procurorului general al României", a adăugat Sebastian Ghiță.

"Fătuca asta nu are nici trei clase", a mai zis Ghiță.

Afirmaţiile lui Sebastian Ghiţă au venit cu o seară înainte ca Laura Kovesi să fie audiată de Secția de anchetare a magistraților, în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de către Sebastian Ghiţă. 

Laura Kovesi va fi audiată mâine, 7 martie, exact ziua în care președinții din Parlamentul European – liderii grupurilor politice și președintele forului – vor decide următorii pași de urmat în privința numirii procurorului-șef european înainte de demararea negocierilor cu Consiliul Uniunii.