Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Galeria accidentelor "fericite": topul celor mai amuzante fotografii de nuntă

Monday, 18 January 2016, 10:52 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru multe cupluri, viaţa în doi începe în cel mai surprinzător şi amuzant mod. Fix atunci când se pregătesc pentru o şedinţă foto care să le amintească de nunta ca-n poveşti se întâmplă ceva care dă totul peste cap şi stârneşte hohote de râs: un nene care pescuieşte şi ţine undiţa într-un fel care te face să crezi că urinează se iveşte în spatele mirilor care îşi doreau un cadru romantic, pe plajă sau un cuplu proaspăt căsătorit e invadat de un "roi" de biciclişti dezbrăcaţi, ziua în amiaza mare, pe stradă, scrie eva.ro.

Dar nu doar oamenii "se bagă în seamă" în pozele de nuntă, sunt şi multe animale: cai, cerbi, câini, chiar şi o balenă "a avut ceva de spus".

În alte secvenţe memorabile, chiar însurăţeii au comis ceva demn de ţinut minte toată viaţa - veţi vedea o mireasă care îşi arată fesele, alta care încearcă să mai bea un shot verde, probabil după multe altele, aşa că tot ce reuşeşte este să-l scuipe repede şi un mire care îşi arată boxerii roz cu un mesaj pentru consoarta lui, vădit ruşinată, spre încântarea nedisimulată a socrilor sau părinţilor lui.

Imaginile au fost incluse în concursul de fotografie organizat de Societatea internaţională a fotografilor profesionişti de nunţi, la secţiunea de umor. Joe Milton, preşedintele acestei organizaţii, spune că în 2015 s-au primit peste 20.000 de fotografii pentru cele 20 de categorii ale competiţiei. "Îmi plac toate imaginile, pentru umorul pe care îl generează. Îmi plac în special cele la care nu vezi din prima motivul pentru care să râzi, dar când priveşti mai atent în toată imaginea te prinzi", a declarat Milton pentru Daily Mail.

Acesta spune că este nevoie de mai mulţi factori pentru ca o fotografie de nuntă să fie amuzantă: "Mai întâi, fotograful trebuie să aibă simţul umorului şi să anticipeze ceea ce se va întâmpla. Timpul este, de asemenea, esenţial pentru obţinerea acestor imagini, dacă fotograful ar aştepta doar un moment mai mult, cadrul s-ar pierde."

"Fotograful trebuie să aibă abilitatea deosebită de a vedea creativ acolo unde cei mai mulţi oameni n-ar observa ceva. De exemplu, juxtapunerile, reflecţiile sau interacţiunile dintre oameni, cărora multora nu li se par amuzante. Şi, desigur, animalele, cui nu-i place o poză haioasă cu un câine, mai ales la o nuntă?", a adăugat Joe Milton.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL