FOTO/ Șofer beat și cu permis provizoriu, accident pe Autostrada A2

Un bărbat de 32 de ani s-a ales cu dosar penal, în urma unui accident provocat în noaptea de miercuri spre joi, pe Autostrada A2 București-Constanța, informează realitateadeconstanta.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Documentele pe care trebuie să le păstrezi pentru totdeauna. Nu le arunca, faci o mare greșeală

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Noile taxe și impozite pregătite pentru români: ”Asta este păcăleala!”

Articol partener

PUTEREA.RO

Al 3-lea Război Mondial: arsenalele nucleare promit extincție totală

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi deschise” 20-21 aprilie 2024, pe Calea Victoriei și pe strada Zece Mese din Sectorul 2/ Programul complet pe zile

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi deschise” 20-21 aprilie 2024, pe Calea Victoriei și pe strada Zece Mese din Sectorul 2/ Programul complet pe zile

Actual

Nicolae Ciucă, după conferința de presă susținută de doctorul Cîrstoiu: Îmi mențin declarațiile
Nicolae Ciucă, după conferința de presă susținută de doctorul Cîrstoiu: Îmi mențin declarațiile
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri seară, întrebat dacă este mulţumit de explicaţiile date de Cătălin Cîrstoiu şi dacă acesta rămâne candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, că nu ştie ce a declarat Cîrstoiu, astfel că îşi menţine afirmaţiile de joi seară.

Cătălin Cîrstoiu, ANUNȚUL momentului!
Cătălin Cîrstoiu nu își RETRAGE candidatura: „Mandatul meu a fost și este pe masa coaliției”
Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PNL-PSD pentru Primăria Capitalei, a susținut vineri o declarație de presă, urmată de o scurtă conferință la ora 18:30. Această intervenție a venit în contextul a două ultimatumuri primite din partea premierului Marcel Ciolacu, de a explica acuzațiile aduse în presă. Conferinţa a avut loc în faţa Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, al cărui manager este.

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: O astfel de afirmații subminează sistemul de justiție
Alina Gorghiu, reacția dură împotriva preotului care crede că "fetele frumoase" sunt de vina dacă sunt agresate sexual. Este medieval, e o invitație la VIOL!
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a reacționat dur față de comentariile publice ale unui cunoscut preot, care a afirmat că "fetele frumoase" au o parte de vina dacă sunt agresate sexual și chiar ar trebui să suporte rigorile legii. "Nu e doar o declarație neinspirată, e o invitație la viol!" a scris Gorghiu. O reacție vehementă a avut și purtătorul de cuvânt al Bisericii, care a criticat în termeni asemănători declarația preotului Nicolae Tănase.

Rusia vs NATO
Război în Ucraina, ziua 786: Rusia ar putea fi pregătită să atace NATO în 5-8 ani, afirmă comandantul armatei germane
Războiul continuă în Ucraina în ziua cu numărul 786. O declarație a comandantului armatei germane dă fiori reci cetățenilor din țările NATO. El afirmă că Rusia ar putea să atace în 5-8 ani.

Social

Accident rutier urmat de incendiu, în jud. Timiș: 4 victime
Accident rutier urmat de incendiu, în jud. Timiș: 4 victime
Patru persoane care se aflau în două autoturisme implicate într-un accident rutier, vineri, în localitatea Albina, au fost transportate la spital, în stare de conştienţă.

Cortegiu funerar, fugărit de urs. Scene ireale, lângă o pădure din Mureș
Cortegiu funerar, fugărit de urs. Scene ireale, lângă o pădure din Mureș: "Toți urlau!" - FOTO
Un urs a vrut să-l conducă pe ultimul drum pe un localnic din județul Mureș și a băgat în sperieți cortegiul funerar. După sperietură, oamenilor le este frică să mai meargă la cimitir.

Ciorbă de fasole verde ardelenească. Ingredientul folosit de marii bucătari pentru un gust autentic
Ciorbă de fasole verde ardelenească. Ingredientul folosit de marii bucătari pentru un gust autentic
Această ciorbă cu un gust dulce-afumat dat de costița afumată, te va cuceri de la prima înghițitură. Dacă doriți să preparați o variantă potrivită pentru post, puteți omite costița.

România face pași importanți pentru dezvoltarea economiei sociale
România face pași importanți pentru dezvoltarea economiei sociale. Ministrul Muncii a vizitat expoziția întreprinderilor sociale de la Iași
Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a participat la Conferința Europeană de Economie Socială „Entreprising for Tomorow!” care a avut loc în municipiul Iași. Ministrul a văzut și produsele realizate de întreprinderile de economie socială care au fost expuse la Iași și a discutat cu antreprenorii al căror scop principal nu este realizarea profitului ci dezvoltarea unor activități care aduc beneficii sociale.

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Cătălin Cîrstoiu / Foto: Inquam Photos
Anca Alexandrescu: Cîrstoiu este victima jocurilor politice. E cel puțin imoral cum a folosit spitalul! E posibil ca Ciolacu să fi căzut în capcană cu el
În ciuda somațiilor de la vârf și a acuzațiilor de incompatibilitate care i-au fost aduse, medicul Cătălin Cîrstoiu este decis să nu renunțe la candidatura la Primăria Capitalei. Marcel Ciolacu pare să fi căzut în capcană cu nominalizarea acestuia, a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, jurnalista Anca Alexandrescu. În opinia sa, candidatura medicului este doar o capcană întinsă de o grupare care nu-l vrea pe Ciolacu la Cotroceni. 

Cine gravitează în jurul lui Piedone: cum s-a înconjurat primarul de 46 de rude?
Cine gravitează în jurul lui Piedone: cum s-a înconjurat primarul de 46 de rude? Încrengături pe bani grei, acuzații-bombă
Sunt acuzații grave apărute în presă: familia lui Piedone ar fi pus monopol pe posturile de conducere din sectorul 5. De la ginere la nepoți, Cristian Popescu Piedone s-ar fi asigurat că fiecare are un loc asigurat. În total, această frăție, care ar funcționa de mai mulți ani, împarte sau deține sute de milioane de lei – averi fabuloase și contracte publice. 

Truc inedit pentru a elimina mirosul urât din pahare.
Truc inedit pentru a elimina mirosul urât din pahare. Lichidul secret care le face strălucitoare
Dacă te-ai confruntat vreodată cu pahare care păstrează un miros neplăcut chiar și după spălare, ai la dispoziție o soluție simplă și eficientă pentru a le readuce la starea inițială. Îndepărtarea mirosurilor din pahare nu trebuie să fie o corvoadă, mai ales când poți folosi ingrediente pe care le ai deja în bucătărie.

Horoscop 20 aprilie 2024. Zodiile care au parte de un weekend de vis alături de persoana iubită
Horoscop 20 aprilie 2024. Zodiile care au parte de un weekend de vis alături de persoana iubită
Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul săptămânii, stelele promit momente de neuitat pentru anumite zodii. Află dacă te numeri printre norocoșii care vor avea un weekend magic alături de persoana iubită.



Vezi emisiunile Realitatea Plus