Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Florin Ghiulbenghian, partenerul de denunțuri al norei lui Virgil Măgureanu, condamnat la închisoare

Monday, 09 May 2016, 09:34 Sursă: REALITATEA.NET

Acesta a anunțat pe Facebook condamnarea sa, printr-un mesaj ironic. Decizia magistraților nu este definitivă.

"In sfarsit, am intrat si eu in randul lumii civilizate, ieri mi-am luat prima condamnare. Doar la fond, din pacate. Si extrem de mica fata de ceea ce imi promisesera baietii de la SRI, doar 4 ani in loc de cei minim 7, asta chiar mi se pare o bataie de joc din partea lor, devine prea usor sa fiu achitat la apel, deja jocul parca nu mai prezinta mare interes pentru mine.

"In baza art. 39 alin. (1) lit. b) din Codul penal, contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului GHIULBENGHIAN FLORIN MIHAI prin prezenta în pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare, la care se va adăuga un spor de 1 an închisoare (o treime din totalul celorlalte pedepse), urmând ca în final inculpatul GHIULBENGHIAN FLORIN MIHAI să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani închisoare."

Asa ca trebuie sa continui ceea ce fac, poate-poate se motiveaza pana la apel si imi mai inventeaza ceva, ca Magurenii deja au inceput sa ciripeasca despre unii, despre altii, si materiale mai am destule si despre acei unii dar si despre altii... mai ales despre altii... :-))))", a scris Florin Ghiulbenghian pe contul său de Facebook.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL