Finala președinților la Campionatul Mondial de Fotbal 2018. 14 șefi de stat, în tribună cu Putin

Sunday, 15 July 2018, 00:52, Sursă: REALITATEA.NET

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Lovitură uriașă dată de Vladimir Putin în războiul nervilor cu Donald Trump. Mai mulţi şefi de stat vor asista, duminică, la finala Cupei Mondiale de fotbal, dintre naţionalele Franţei şi Croaţiei, alături de liderul de la Kremlin în loja oficială. Cine sunt aceștia: șefi de state din zonele de conflict înghețat!

Adaugă părerea ta

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. În tribuna oficială a stadionului Lujniki se vor afla, între alţii, preşedintele rus Vladimir Putin, cel francez, Emmanuel Macron, şi preşedinta Croaşiei, Kolinda Grabar-Kitarovici.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. "La finală sunt aşteptaţi preşedintele Abhaziei, preşedintele Armeniei, preşedintele Belarusului, preşedinta Croaţiei, preşedintele Franţei, preşedintele Gabonului, premierul Ungariei, premierul Kîrgîstanului, preşedintele Republicii Moldova, preşedintele Palestinei, emirul Qatarului, premierul republicii Sao Tome şi Principe, preşedintele Sudanului, preşedintele Osetiei de Sud", se arată într-un comunicat al Kremlinului.

Consultantul politic Cozmin Gușă a remarcat că Putin a invitat la finala Campionatului Mondial de la Moscova liderii unor țări care se află în zone de conflict înghețat pentru a merge cu "poza de grup" la negocierea cu Trump.

"Dacă o să analizați cu cine se întâlnește la finala Cupei Mondiale o să vedeți că va fi înconjurat de tot de felul de lideri ai unor țări care se află în zone de conflict înghețat, cum ar fi Armenia, Abhazia, Belarus, Moldova, Kîrgîstan, Qatar, Osetia de Sud...Deci o mișcare de șah geopolitic se desfășoară mâine cu ocazia finalei Campionatului Mondial", arată Gușă.

Gușă: Putin, mutare de "șah geopolitic" la finala Cupei Mondiale - înainte de întâlnirea cu Trump

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Finala Cupei Mondiale, Franţa – Croaţia, se va disputa duminică, de la ora 18.00.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Și liderul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, care a fost prezent la o semifinală a Campionatului Mondial, la Sankt Petersburg, ar urma să asiste şi la finala de la Moscova.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 se încheie cum a început. Rusoaicele, un nou scandal sexual

Finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018, dintre Franța și Croația, este așteptată cu sufletul la gură de toți fanii fotbalului. Cupa Mondială este pe cale să își afle noua campioană - croații visează la o premieră demnă de invidiat, în timp ce francezii, prezenți în ultimul act pentru a treia oară în ultimii 20 de ani, își pot trece în cont trofeul pentru a doua oară în istorie.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 Mbappe și Griezmann - din tabăra Franței - și Modric și Perisic - din partea Croației - vor fi oamenii pe care vor fi ațintiți toți ochii la finala de pe stadionul Luzhniki, din Moscova.

Imagini virale: Merkel, Erdogan și Theresa May se uită la meciul Croația-Anglia pe un telefon