Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD, atac halucinant! Susţine că Halep a fost cea huiduită pe Arenă, şi nu Firea

Tuesday, 12 June 2018, 23:12 Sursă: REALITATEA.NET

Pe paginile de socializare ale organizaţiilor PSD din Constanţa (judeţul natal al Simonei), Mehedinţi, Dolj, Tulcea sau Giurgiu au apărut două explicaţii halucinante.

"HUIDUITĂ de circa 20.000 de "fani" pe Arena Naţíonală, pe data de 11.06.2018"şi "APLAUDATĂ de sute de mii de români în Piaţa Victoriei, pe data de 09.06.2018" Nici fotografiile alese, nici mesajele explicative nu pomenesc un cuvânt despre prezenţa primarului general Gabriela Firea, cea căreia i-au fost adresate huiduielile.

Mesajele de pe fiecare pagină judeţeană au adunat sute de comentarii, în proporţie covârşitoare negative.

Ulterior, colajele postate de organizațiile județene au dispărut de pe paginile de Facebook. Este neclar dacă acestea au fost șterse de cei care le-au postat sau îndepărtate de Facebook în urma raportărilor venite de la utilizatori. 

Mulți utilizatori s-au mobilizat pentru a raporta postările respective drept Fake News, pentru a semnala responsabililor rețelei că pozele respective nu au ce căuta acolo. 

Pe paginile altor organizaţii, precum București, Ilfov sau Gorj a fost postat un montaj video, pe aceeaşi idee că Simona a fost jignită de #Rezist şi de politicieni apropiaţi.   

Iată şi momentul pe care PSD vrea să-l ascundă.

Momentul șocant în care Gabriela Firea părăsește Arena Națională în huiduielile publicului

Alte organizaţii locale ale PSD au postat şi un link către un articol despre afacerile şi investiţiile miliardarului american de origine maghiară George Soros, prezentat drept principalul manipulator al tuturor 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL