Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fiica fostului ministru V. Alexandescu, gazată şi luată cu targa de la protest

Friday, 10 August 2018, 22:53 Sursă: REALITATEA.NET

"Știți cum e să te întâlnești cu propriul tău copil, transportat pe targă, în stare de inconștiență către un echipaj SMURD?

Fetele mele erau cu mine la protest. Una dintre ele a înaintat puțin, cu o prietenă a ei, în dreptul primelor mese de la girafă. Acolo a inhalat gazele împrăștiate de forțele de ordine. Și-a pierdut cunoștința.

Deodată, am văzut paramedicii care transportau pe targă o adolescentă de 16 ani. Unul dintre voluntarii care transportau targa mi-a strigat: Domnule Alexandrescu, este fata dumneavoastră!

M-am alăturat lor în goană și am urcat în camion. A urmat resuscitarea, cu oxigen și monitorizare a inimii. Mulțumesc echipei de intervenție!" a scris Vlad Alexandrescu în mesajul său.

Senatorul USR se întreabă, în continuare, "cum e ca un guvern să-și gazeze proprii cetățeni? Și pe copii! Să le facă rău ca să-și asigure liniștea? (...) Este de departe cea mai brutală intervenție a Jandarmeriei. Și pentru ce? Pentru că strigă oamenii împotriva Guvernului? Iar nouă ne trebuie să ne ia ambulanța copiii pentru că au îndrăznit să se afle acolo?"

sursa foto: FB/Vlad Alexandrescu 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL