Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Femeia care avea orgasme în serie în timp ce mergea. Nu a mai rezistat și a făcut ceva uimitor

Tuesday, 18 July 2017, 19:25 Sursă: REALITATEA.NET

Sindromul FOS a fost identificat, în premieră, la o femeie care a ajuns la medic cu o problemă medicală cu adevărat ieşită din comun. Femeia s-a plâns că a ajuns să aibă orgasm de fiecare dată când merge! În urma investigaţiilor medicale, medicii au descoperit cu uimire existenţa unei legături directe între picioarele femeii şi zona din creier responsabilă de satisfacţia sexuală.

Potrivit medicului Marcel D. Waldinger, pacienta avea orgasme în serie de fiecare dată când atingea un punct de pe talpa piciorului stâng.

„Nervii de la picioare se conectează cu coloana vertebrală într-un loc foarte apropiat de locul unde nervii genitali se conectează. De aici şi scurt-circuitul care a provocat această anomalie de natură sexuală", a explicat specialistul.

După ce, iniţial, au încercat să trateze aceste senzaţii cu medicamente care inhibă selectiv recaptarea serotoninei, medicii coordonaţi de neuropsihiatrul german au realizat că problema poate fi tratată prin anestezia ganglionului dorsal de stânga, de la coloană, o zonă unde nervul piciorului intră în măduva spinării.

„După această procedură, orgasmele spontane de la picior au dispărut complet", a declarat Marcel D. Waldinger. Acesta a lansat o pagină specială de internet acolo unde cei care simt acest sindrom pot să ia legătura cu medicii, potrivit GadgetReport.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL