Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EMOŢIONANT. Ce-a făcut câinele JUMARĂ, din Gorj, după ce şi-a PIERDUT stăpânul

Friday, 06 June 2014, 15:29 Sursă: REALITATEA.NET

Stăpânul lui Jumară avea 68 de ani și de ceva vreme era suferind de boli cardiace, pe care a încercat să le trateze pe la diferite spitale din țară. S-a luat însă la ceartă cu medicii și nu mai avea încredere în capacitatea acestora de a-l face bine, așa că nu mai spera să se însănătoșească. Rudele îl supravegheau mare parte din timp, pentru a se asigura că este bine, însă, ieri, pentru câteva minute, soția sa a plecat după morcovi în grădină, iar la întoarcere a constatat că bărbatul plecase de acasă, scrie pandurul.ro.

Localnicii care au zărit biletul pe fântână și în care Pădure scrisese ”Adio viață!”, spun că acesta încă mai trăia atunci când a fost descoperit. Nu a avut însă cine și cu ce să intre după el în fântână și, astfel, ultima dorință a cestuia i s-a îndeplinit, trupul neînsuflețit fiind dus ieri la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Înainte de a ajunge ambulanţa şi maşina de pompieri la locul intervenției, pe mijlocul drumului de țară îi aștepta Jumară, câinele lui Ion Pădure. Animalul s-a dat cu greu dus din drum, sătenii remarcând imediat prezența acestuia acolo. „E câinele celui care muri. De când muri, el stă numai în mijlocul drumului, nu pleacă de acolo. Îi simte lipsa, că era atașat de stăpânul lui. A urlat și zi, și noapte, cu încă unul, că avea doi. Amândoi au urlat de ne-am și gândit ce s-o întâmpla și uite că acum s-a întâmplat”, a spus  vecină a celui decedat.

Pe o bancă la poartă, cu vedere spre fântâna la care și-a găsit sfârșitul Ion Pădure mai stăteau doi vecini, care au confirmat și ei supărarea lui Jumară. „E un câine bătrân, îl creștea de o grămadă de ani. Toată noaptea a urlat, iar ai bătrâni știți că spun că atunci se întâmplă ceva. Acum s-a întâmplat, mai ales că el era și cam bolnav și, probabil, a și premeditat nenorocirea asta”, a spus un localnic.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL