Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG Revolutia Preturilor – Top 5 telefoane cu reduceri mari: S7 Edge si iPhone 7 sunt printre ele

Tuesday, 20 June 2017, 09:45 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG Revolutia Preturilor – Lista cu toate ofertele pentru telefoane mobile poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor este o promotie foarte avantajoasa cu reduceri de pana la 50% timp de 3 zile si 3 nopti, precum in basme. Telefoanele mobile sunt si ele vizate de oferte foarte bune, iar noi am facut o scurta selectie cu 5 dintre aceste telefoane, care ni s-au parut ca merita din plin apreciate si achizitionate. Iata ofertele care ne-au atras atentia:

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge

Una dintre cele mai mari reduceri de pret dintre telefoanele mobile le are poate in mod surprinzator chiar unul dintre cele mai performante telefoane mobile ale momentului. Este vorba despre Samsung Galaxy S7 Edge care beneficiaza de 30% reducere pentru modelul dotat cu 32GB spatiu de stocare. Desigur, acest telefon mobil foloseste si functia 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Oferta cu reducere o puteti vedea AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon LG G6

21% discount are si telefonul  G6  de l Lg. Acest model e dotat cu 32GB spatiu de stocare, functie 4G si display de cea mai inalta calitate Full Vision cu rama subtire, intr-un corp de sticla si metal premium. Experienta de navigare cu acest telefon este una premium datorita imaginilor de calitate si configuratiei puternice. Toate detaliile si pretul sunt AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Apple iPhone 7

Telefonul mobil Apple iPhone 7 aproape ca nu are nevoie de nicio prezentare. Este renumit pentru calitatea tehnologiei folosite, este cel mai nou model din gama celor de la Apple si inregistreaza foarte rar reduceri de pret chiar si la eMAG. Acum puteti achizitiona modelul dotat cu doar 32GB spatiu de stocare la un pret mai mic cu 13%. Oferta si restul detaliilor sunt AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon mobil Allview X3 Soul Plus

Reducere record de pret pentru telefonul mobil Allview X3 SOul Plus care este un telefon foarte puternic si e produs chiar la noi in tara. Telefonul are functie de Dual SIM, memorie de 32GB si functia 4G incorporata. In plus, telefonul are un procesor cu frecventa de 1.8 Ghz, 8 core, ecran full HD de 5.5 inch si o camera principala de 8mp. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Telefon Huawei P9 Lite

Ultimul telefon mobil care ne-a atras atentia din oferta eMAG Revolutia Preturilor este Huawei P9, un telefon care poate concura lejer cu toate cele mai noi de pe piata, avand tehnologie de ultima ora, calitate desavarsita si un mare avantaj al pretului care mai beneficiaza si de 26% reducere in acest moment. Telefonul are memorie de 16GB si functie Dual SIM. Toate detaliile pot fi consultate AICI.

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL