Dublu asasinat la Târgoviște. Ce s-a descoperit în urma autopsiei celor doi bărbați împușcați

Friday, 27 October 2017, 07:05, Sursă: REALITATEA.NET

Concluziile medicilor legiști în cazul celor doi bărbați găsiți împușcați pe un câmp din apropierea municipiului Târgoviște arată că moartea acestora a fost violentă și trupurile lor prezintă multiple leziuni, totodată stabilindu-se că au fost trase focuri de armă cu alice.

Adaugă părerea ta

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgoviște, Elena Firoiu, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că în urma autopsiei a rezultat că moartea celor doi a fost violentă și asupra fiecăruia s-au tras câte două focuri de armă.

''La primul decedat s-au găsit două orificii de intrare la nivelul masivului cranio-facial și la nivelul abdomenului anterior, iar la examenul intern s-au evidențiat multiple fracturi ale boltei și bazei craniului, fracturi costale, contuzie la nivelul plămânului, precum și multiple plăgi ale organelor abdominale, acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat că moartea a fost violentă, asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice. În cazul celui de-al doilea decedat, la examenul extern s-au evidențiat două orificii de intrare cu lipsă de substanță tegumentară, leziuni la nivel abdominal în regiunea lombară. La examenul intern s-au constatat multiple plăgi ale organelor abdominale acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat, de asemenea, că moartea fost violentă și că asupra victimei s-au tras două focuri de armă cu alice. Acestea sunt concluziile autopsiei", a precizat Elena Firoiu.

Polițiștii și procurorii au reluat, vineri dimineața, cercetările în zona unde au fost găsiți, joi,cei doi bărbați împușcați, pe un câmp, la Nisipuri, în apropierea municipiului Târgoviște. La acest moment sunt mai multe variante luate în calcul de anchetatori, de la omor, la accident de vânătoare.

Există mai multe semne de întrebare în legătură cu acest caz.  Polițiștii spun că totul a început joi în jurul orei 13:00, când consilierul local din Răzvad l-ar fi sunat pe un amic și i-ar fi spus că „are probleme cu cineva”. Nu a spus cu cine, iar persoana sunată a auzit prin telefon cum consilierul amenința pe cineva cu poliția. Din acel moment, nu a mai auzit mare lucru.

Conform prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse și alte piste.

Echipe de polițiști sunt mobilizate în tot județul și fac cercetări ample, inclusiv la persoane care dețin arme.

Cei doi bărbați găsiți împușcați aveau 40 de ani, respectiv 49 de ani. Din primele informaţii, este vorba despre Gheorghe Ifrim, consilier al localităţii Răzvad, iar celălalt ar fi Ion Neagu, un bărbat care lucra pentru Ifrim.