Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DUBLĂ TRAGEDIE în Gorj:şi-a lovit iubita în cap cu un ciocan, apoi s-a sinucis. Fata, în stare gravă

Tuesday, 29 April 2014, 19:28 Sursă: Mediafax

Incidentul s-a petrecut în oraşul Tismana, tânăra de 23 de ani, Alexandra Ungureanu, fiind descoperită într-o baltă de sânge de către mama sa, care a sunat la 112 solicitând o ambulanţă.

Potrivit rudelor tinerei rănite, iubitul acesteia, Emil Mang, de 37 de ani, din localitatea Teleşti, s-a certat cu Alexandra duminică, iar luni seară a revenit la locuinţa acesteia din Tismana pentru a o convinge să se împace. Cei doi au rămas singuri în cameră în cursul nopţii de luni spre marţi, pe parcursul nopţii neauzindu-se certuri sau ţipete.

Femeia grav rănită a fost găsită de către mama sa, care a observat că aceasta nu a venit să îşi trimită fiica de şase ani la grădiniţă. Bărbatul cu care Alexandra Ungureanu locuia nu a fost găsit în casa acesteia, după câteva ore de căutări poliţiştii descoperindu-i trupul neînsufleţit într-o pădure din apropierea locuinţei.

Bărbatul nu a lăsat în urma sa vreun bilet prin care să explice cele întâmplate, trupul său neînsufleţit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei.

Parchetul Tribunalului Gorj a deschis, în cursul zilei de marţi, o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat între cei doi, bărbatul care şi-a pus capăt zilelor.

Alexandra Ungureanu avea o fetiţă de şase ani şi un băieţel de patru ani, care, pentru moment, au rămas în grija rudelor femeii.

Un elicopter SMURD a preluat-o pe tânără de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi a transportat-o la un spital din Bucureşti, surse medicale declarând corespondentului MEDIAFAX că femeia a fost preluată "în stare stabilă, dar foarte gravă".


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL