Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea: Posibilitatea majorării alocaţiilor, analizată de Ministerul Muncii

Thursday, 08 May 2014, 15:18 Sursă: Mediafax

Întrebat dacă alocaţiile vor creşte în acest an, Dragnea a răspuns: "Numai după ce vine delegaţia FMI, BM şi CE se poate pune în discuţie o asemenea măsură. Până la această oră Guvernul nu are o opţiune în sensul ăsta, în schimb ştiu că doamna ministru Rovana Plumb, la Ministerul Muncii, analizează această posibilitate".

Dragnea a spus că nu poate preciza în acest moment dacă şi cu cât se poate majora suma pentru alocaţii, el arătând însă că această creştere este un obiectiv.

"Este important ca această creştere să poată să fie şi susţinută de venituri. Unul din obiectivele esenţiale ale Guvernului Ponta îl reprezintă creşterea tuturor veniturilor celor care muncesc, precum şi creşterea tuturor pensiilor şi alocaţiilor, inclusiv a celor pentru copii. Dar aceste creşteri nu pot fi realizate decât în funcţie de creşterea economică şi de creşterea veniturilor", a menţionat Dragnea.

El a spus că Guvernul are ca obiectiv creşterea progresivă a alocaţiilor, însă îşi propune să aibă o abordare realistă, care să fie susţinută şi de posibilitate şi nu intenţionează să aibă o abordare populistă a acestei teme.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL