Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tăpălagă pentru un articol. Atac la libertatea presei

Sunday, 13 May 2018, 22:02, Sursă: REALITATEA.NET

Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară, cerân anchetarea unui jurnalist pentru un articol scris. 

Adaugă părerea ta

Liviu Dragnea cere intervenţia procurorilor în cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutării ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, Liderul PSD consideră că jurnalistul Dan Tăpălagă, cel care a publicat primul informaţia despre memorandum, ar trebui anchetat.

Întrebat, într-un interviu la RTV, dacă va sesiza cineva autorităţile în acest caz, Dragnea a răspuns: "Sesizez eu acum. Vorbim de un document confidenţial. Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. Cum a ajuns la domnul Tăpălagă? Avea acces? Să vedem, incepe cineva investigaţie? Bineînţeles ca nu."

Dragnea a mai susţinut că a doua zi, când Iohannis a sunat-o pe Dăncilă, preşedintele nu avea nicio informaţie în afară de cele furnizate de Tăpălagă. "Domnul preşedinte Iohannis, a doua zi, nici măcar nu ştia despre ce e vorba. S-a luat după Tăpălagă", a mai afirmat preşedintele PSD.