Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

DOSARUL "Frankenstein". Descoperire macabră! Polițiștii au dat peste cadavre mutilate și cusute

Wednesday, 31 July 2019, 11:08 Sursă: REALITATEA.NET

Descoperire halucinantă, într-un centru autorizat pentru preluarea și gestionarea cadavrelor donate. Polițiștii au descoperit mai multe trupuri care păreau să fi apărut în filmul "Frankenstein". Unul din ele era chiar în ușă și a îngrozit prin apariție. Potrivit autorităților, era torsul unui bărbat care avea atașat, prin coasere, capul unei femei.

Agenții FBI care au descins la Biological Resource Centre, din Phoenix, Arizona, o bancă de cadavre și țesuturi umane, au avut un șoc în momentul în care i-au trecut pragul. Descoperirea macabră părea scena unui film horror, după cum au mărturisit aceștia.

Potrivit anchetei, centrul era gestionat de Stephen Gore. Acolo, se dezmembrau și, ulterior, comercializau organe și țesuturi umane, fără acordul familiilor victimelor. Razia a avut loc în 2014, dar datele terifiante abia acum au fost făcute publice, ca urmare a proceselor rudelor persoanelor decedate și măcelărite.

Potrivit dosarelor, agenții FBI au dat detalii înfiorătoare de la fața locului: trupuri de femei, bărbați sau copii dezmembrate cu fierăstraie electrice, și nu chirurgical, găleți întregi de membre și organe genitale masculine, dar și mai multe recipiente pline cu fluide anatomice și sânge, congelate.

Unul dintre cadavrele care zăceau în centru le-a atras, însă, atenția în mod excepțional: torsul unui bărbat care avea cusut capul unei femei, de dimensiuni reduse, spun ei, un fel de Frankenstein. Și mai cumplit era faptul că "ansamblul" era agățat pe un perete. Elementul este descris într-un dosar ca fiind "o glumă morbidă".

Ancheta a dezvăluit detalii halucinante. Dezmembrate, trupurile erau valorificate pe bani grei: un cap - 500 de dolari, mâinile - 750 bucata, iar un corp întreg ajungea chiar și la 5.500.

"Aceasta este o poveste de groază! E de necrezut ce se petrecea acolo!", a declarat, pentru presa locală, Troy Harp, ruda unei persoane decedate.

Bărbatul donase centrului trupurile mamei și bunicii sale, în 2012 și 2013. I s-a spus că vor fi folosite ca material de studiu în scop științific.


"Mă gândeam că le vor folosi pentru a studia cancerul sau leucemia. Așa mi s-a spus. Cine să fie în stare de așa ceva? Este oribil, este dezgustător!", a mai spus bărbatul.

La rândul său, Jim Stauffer a donat trupul mamei sale, după ce a murit. După câteva zile, a primit acasă o cutie în care i s-a spus că este cenușa.

Ulterior, a aflat că trupul femeii fusese folosit în armată, la testarea de armament.

"Corpul mamei mele a fost legat într-un scaun atașat la un mecanism complicat și trimis pe un teren unde se desfășurau teste militare. Astfel, se putea testa impactul unui dispozitiv exploziv improvizat asupra corpului uman", a povestit Jim.

Cert este că rudele nu primeau niciun folos material din partea centrului. Firma doar se angaja să ridice cadavrele și să restituie familiei părțile care nu se vindeau, dar incinerate.

Nu mai puțin de 33 de persoane au dat centrul în judecată, acuzând ororile inimaginabile care se petreceau acolo. Cu toate acestea, autoritățile spun că familiile decedaților nu a făcut diferența între donarea de cadavre și donarea de organe.

În 2015, Stephen Gore a fost acuzat de administrarea unei companii ilegale. În 2018, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

VEZI AICI o GALERIE FOTO cu imagini de la descinderi. Atenție, fotografiile sunt șocante și te pot afecta emoțional!

Descoperire cumplită, în camera secretă de sub garaj: "Trebuia să adăpostească ceva sau PE CINEVA"

Descoperire cumplită, în camera secretă de sub garaj:


Citește și:

Povestea terifiantă a albinoșilor, talismanele morții: vânați ca animalele și vânduți pe bucăți

Povestea terifiantă a albinoșilor, talismanele morții: vânați ca animalele de vraci și vânduți pe bucăți

Aceasta este povestea albinoșilor din Tanzania, oameni vânați, chiar și în zilele noastre, de "hinghierii de oameni" sau de vraci. Odată ajunși pe mâna traficanților de carne vie, albinoșii sunt măcelăriți, în adevăratul sens al cuvântului, și vânduți, pe bucăți, pentru a fi folosiți ca talismane sau ca ingrediente pentru anumite licori "magice". Citește continuarea acestui caz halucinant AICI.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL