Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi poliţişti şi un deţinut, răniţi după ce o autospecială a IPJ Buzău s-a răsturnat pe DN1B

Monday, 04 January 2016, 15:57 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, accidentul s-a produs în jurul orei 11.30, pe DN 1 B, Buzău - Ploieşti, în afara localităţii Merei, din primele date reieşind că autospeciala MAI se afla în misiune, scrie Mediafax.

Autospeciala circula din direcţia Ploieşti şi se îndrepta către Buzău, iar la un moment dat maşina în care se aflau doi poliţişti şi un deţinut a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului, cei doi poliţişti, angajaţi ai IPJ Buzău, şi un deţinut au fost răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Doiniţa Mihalache, cei trei ar fi în afara oricărui pericol, în prezent fiind făcute cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

"Astăzi, în jurul orei 11.30, pe DN 1B - E577, o autospecială MAI, în timp ce se afla în misiune şi se deplasa din direcţia Ploieşti către Buzău, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În prezent, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Precizăm că toate persoanele aflate în autospecială sunt în afara oricărui pericol”, a declarat Mihalache.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bratosin, cele trei persoane rănite în accidentul de pe DN 1B au fost aduse la Unitatea de Primiri Urgenţe, fiind conştiente. În prezent, se fac investigaţii în ceea ce priveşte starea lor de sănătate, unul dintre cei trei răniţi urmând să facă o radiografie.

Potrivit unor surse, deţinutul ar fi fost dus la Curtea de Apel Ploieşti, iar în momentul accidentului urma să fie adus la Buzău pentru a fi reintrodus în arest.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL