Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Directorul CNADNR câştigă de trei ori mai mult decât Iohannis! Neaga şi-a mărit singur salariul!

Wednesday, 22 July 2015, 12:19 Sursă: REALITATEA.NET

Narcis Neaga a fost numit la conducerea CNADNR în data de 22 august 2013, de Dan Şova, care ocupa în acea perioada funcţia de ministru al Marilor Proiecte.

Jurnalistul Robert Turcescu a prezentat pe site-ul său o serie de documente care dovedesc cum actualul director al Companiei de Autostrăzi şi Drumuri şi-a majorat substanţial remuneraţia lunară.

Astfel, după doar o lună de la numirea în funcţie, pe 18.09.2013, Neaga a semnat un document prin care salariul directorului CNADNR să fie de nici mai mult, nici mai puţin, 19.236 de lei pe lună.

Un calcul simplu arată că Narcis Neaga câştigă de aproximativ trei ori decât preşedintele României. Klaus Iohannis are, în prezent, un salariu de 6.706 lei pe lună.

Totodată, se pare că nu este prima oară când acesta beneficiază de o mărire de salariu. Înainte de a fi numit de Şova la şefia CNADNR, Neaga ocupa funcţa de director al Direcţiei Concesiuni în cadrul acestei companii naţionale, acolo unde câştiga lunar peste 6.500 de lei.

După ce, în octombrie 2012, a fost destituit din această poziţie pentru un scandal de corupţie, acesta s-a întors cu gânduri mari în iunie 2013, pe acelaşi post. Narcis Neaga a fost re-numit director la Conccesiuni, însă salariul nu a rămas acelaşi.

Mai mult, acesta a încasat salariul majorat, de la 6.500 de lei la 9.476 de lei, cu o lună înainte să semneze documentul care să ateste acest lucru.   

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL