DIICOT confirmă încă o victimă, la Caracal. Test ADN cu rezultat înfiorător!

Wednesday, 14 August 2019, 10:31 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore. Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe", informează DIICOT.

Anchetatorii confirmă, astfel, o a doua victimă, în condiţiile în care fragmentele osoase ridicate pe 27 iulie de către anchetatori din curtea casei din Caracal conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, după cum a anunţat DIICOT la acea vreme.

Gheorghe Dincă, din nou în fața magistraților. Ce indicii caută anchetatorii în Casa groazei

Între timp, ancheta în cazul Caracal continuă. După ce polițiștii și procurorii au obținut prelungirea pentru încă zece zile a mandatului de percheziție în locuința principalului suspect, Gheorghe Dincă, acesta va ajunge, astăzi, în instanță. Magistrații Tribunalului Olt decid dacă îi prelungesc arestul preventiv cu 30 de zile. După ce va afla hotărârea judecătorilor, Gheorghe Dincă va fi dus din nou la locuința sa, unde anchetatorii au reluat cercetările.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL