Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri şocante în cazul "MÂNCĂTORULUI DE FEMEI". Noi fragmente osoase, găsite la Rădăuţi

Sunday, 27 April 2014, 21:42 Sursă: REALITATEA.NET

După mai multe ore în care au scos zeci de roabe de pământ şi deşeuri, surse judiciare au mărturisit că au fost găsite mai multe fragmente osoase, de data aceasta îngropate în grădina din spatele gospodăriei, scrie monitorulsv.ro.

Între timp, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu au confirmat oficial, dar nici infirmat, informaţia apărută în mass-media potrivit căreia primele fragmente osoase nu ar fi umane, ci de provenienţă animală. Cert e că anchetatorii s-au întors la Rădăuţi, în căutarea unor noi probe care să-l lege pe Vasile Lavric de dispariţia celor trei surori şi să le confirme criminaliştilor bănuiala pe care o au asupra rădăuţeanului: că le-a omorât şi îngropat pe cele trei femei.

Mama lui Vasile Lavric s-a trezit din nou cu mascaţii poliţiei la poartă. I s-a arătat un mandat de percheziţie, iar apoi curtea i s-a umplut de poliţişti, coordonaţi de către un procuror criminalist de la Parchetul General.

"Acolo, când ne-am mutat, am vrut să făcem oleacă de beci, dar a venit apa şi a astupat înapoi”, mărturisea mama lui Vasile Lavric, o bătrână de 75 de ani.

Criminaliştii au adunat mai multe fragmente  osoase pe care le-au găsit în urma săpăturilor şi le-au ridicat pentru expertizare antropologică. În cealaltă parte de casă, Cornelia Iordache, mama surorilor dispărute, convinsă că fetele ei au fost ucise de Vasile Lavric şi îngropate, spera ca anchetatorii de la Bucureşti să le găsească rămăşiţele.

Cu vocea gâtuită de durere, Cornelia Iordache vorbea de declaraţia lui Lavric, cum că fetele ei ar fi plecate în Italia: „Dacă el crede asta, să se ducă să le aducă, că eu îi plătesc drumul şi toate. Mă împrumut şi plătesc. Sau să le dea de unde sunt, aşa moarte, să le pot îngropa, să le pun în rând cu morții”.

Femeia şi-a amintit că în urmă cu mai mulţi ani chiar tatăl lui Vasile Lavric i-ar fi mărturisit unei surori de-a ei că fetele sunt îngropate în beci: „O arătat cu mâna la sora mea. . Să caute, că taică-su nu a vorbit degeaba”.

Citeşte mai mult pe monitorulsv.ro.

Povestea "MÂNCĂTORULUI DE FEMEI". Cine este Vasile Lavric, bărbatul acuzat că a ucis TREI SURORI

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL