DEZVĂLUIRE: Oamenii care l-au "ÎNGROPAT" pe Victor Ponta la alegeri

Tuesday, 18 November 2014, 12:53 Sursă: REALITATEA.NET

Cine sunt cei trei responsabili pentru eşecul electoral al lui Victor Ponta, potrivit analizei reportervirtual.ro:

Bogdan Teodorescu – „Strategul” – 51 de ani. Este creatorul anti-băsismului ca armă politică. L-a rodat în 2009 și l-a patentat cu succes în 2012, însă a ratat cu brio în 2014. Fondat pe principiul bolșevic „cine nu-i cu noi e împotriva noastră”, anti-băsismul este curentul care a divizat grav în ultimii ani o societate ușor manipulabilă.

Sebastian Ghiţă - I se spune "Copilu" între prieteni. Este copilul de suflet al SRI, născut pe scena publică în perioada nebuloasă a traficului cu carburanți spre Serbia supusă embargoului în anii ’90, când l-a avut ca tată spiritual pe generalul prahovean Gioni Popescu. La 24 de ani, abia ieșit de pe băncile facultății, e milionar în euro! L-a executat cu sânge rece pe Sorin Ovidiu Vîntu, atunci când serviciile n-au mai avut nevoie de bătrânul mogul.

Dan Sultănescu - Vine din zona SNSPA, ca și soția lui, Dana – cu care lucrează, unde a fost discipolul „Strategului”, adică al lui Bogdan Teodorescu. Puteți să vă faceți o idee aici și aici despre ocupațiile sale. Controlează un institut de sondare a opiniei publice, CSCI – Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic, finanțat de „Mogulaș”, cel de mai sus, institut care a produs toate cercetările de campanie pentru Victor Ponta.

Mai mult pe Reportervirtual.ro.

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL