Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezmăţ pe bani mulţi în companiile de stat. Un salariu la stat ajunge la 8000 de lei

Saturday, 27 August 2016, 17:23 Sursă: REALITATEA TV

Există în subordinea ministerelor o serie de companii în care salariile sunt mult peste media din sectorul bugetar. Numai la societăţile din cadrul Ministerului Transporturilor, salariile pot ajunge şi la 8.000 de lei.

Un exemplu in acest sens este Registrul Auto Roman. Aici un angajat castiga pe luna in medie 4.884 de lei, in timp ce la Autoritatea Aeronautica Romana, salariul ajunge si la 8223 de lei pe luna.

Şi la Ministerul Energiei sunt companii în care angajaţii sunt plătiţi cu salarii de lux. (INTRĂ CARTON 1) Cei 15 angajaţi de la Energonuclear SA sunt printre cei mai bine plătiţi din sistemul bugetar – 7.541 de lei, în medie, lunar. La Hidrocentrala Tarniţa-Lăpuşteşti, o situaţie similară. În companie sunt 16 angajaţi, plătiţi cu câte 6.825 de lei, lunar. La bursa de energie OPCOM, salariul mediu atinge 6.254 de lei, lunar.

Salarii mari sunt şi la companii din subordinea Ministerului Dezvoltării. În cadrul Companiei Naţionale de Investiţii, venitul mediu al unui angajat este de 6.798 de lei.

 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL