Detalii şocante în cazul PROSTITUATEI surprinsă pe variantă cu bebeluşul

Tuesday, 22 July 2014, 12:09, Sursă: REALITATEA.NET

Detalii halucinante ies la iveală cu privire la minora care a fost violată în Valu lui Traian, în luna februarie a acestui an.

Adaugă părerea ta

Era însărcinată în 7 luni când a fost abuzată sexual de cei doi indivizi, aflaţi acum în arest la domiciliu. În plus, Alkalcan Pinar este prostituată, motiv pentru care, la două luni de la naştere, a ieşit din nou pe stradă, pe Aurel Vlaicu, dar cu bebeluşul după ea. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa a fost sesizată despre acest lucru, iar copilul a ajuns la un asistent maternal, scrie replicaonline.ro

O tânără care doar ce a împlinit 18 ani se poate lăuda cu o viaţă tumultoasă. Îşi vinde trupul pentru a putea trăi, considerându-se un caz social. Însă, pe lângă ea, chinuit, dar fără voia lui, este un bebeluş de numai 3 luni de zile. Vorbim de Alkalcan Pinar, născută în Turcia, care a devenit majoră pe 19 aprilie. Aceasta a rămas însărcinată, a născut un copil sănătos, pe 21 aprilie anul curent, iar la aproximativ două luni de la naştere a ieşit, din nou, pe stradă.

Atât oamenii legii, cât şi alte persoane au sesizat că tânăra îşi ia copilul cu ea pe variantă şi îl pasează de colo - colo atunci când are client. Sesizările au ajuns la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care a verificat dacă informaţiile sunt adevărate.

Alkalcan Pinar se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu, unde aştepta să oprească maşinile pentru o partidă de sex cu şoferii, dar cu copilul în braţe. I s-au adus la cunoştinţă urmările faptelor ei, dar fata a refuzat să-şi dea copilul, motiv pentru care s-a instituit plasamentul de urgenţă. "În 48 de ore se pune în executare pentru că, urmare a sesizărilor pe care le-a făcut şi Poliţia dar şi colegii noştri au văzut-o într-o seară pe variantă, ea practică prostituţia, şi era cu copilul şi-l pasau de la una la alta. În acest context am promovat o acţiune de ordonanţă prezidenţială de preluare a copilului cu executorul judecătoresc, pentru că ea nu vrea să-l dea de bunăvoie. Copilul are 3 luni", a declarat, pentru Replica, Roxana Onea, purtătorul de cuvânt din cadrul DGASPC.

Pe 17 iulie, magistraţii Tribunalului Constanţa au hotărât ca bebeluşul să ajungă la un asistent maternal profesionist din Lumina.