Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Descoperire tulburătoare făcută de oameni ai străzii din Craiova

Thursday, 12 June 2014, 18:47 Sursă: Mediafax

Bebeluşul a fost găsit de doi oameni ai străzii care căutau sticle de plastic în gunoaie în cartierul Rovine, din municipiul Craiova. Aceştia au anunţat o patrulă de poliţişti comunitari care trecea prin zonă, iar la rândul lor poliţiştii comunitari au anunţat incidentul la 112, în jurul orei 14:15.

Poliştii au găsit bebeluşul decedat învelit într-o pungă de plastic. "Este vorba despre un făt nou-născut găsit decedat, învelit într-o pungă de plastic, care avea urme de putrefeacţie. La faţa locului, s-a deplasat o echipă de la Serviciul de Investigaţii Criminale, care a făcut cercetare la faţa locului şi a demarat deja investigaţii pentru stabilirea identităţii mamei", a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţe Judeţean Dolj.

Potrivit sursei citate, cadavrul bebeluşului a fost depus la Morga Spitalului nr. 2, pentru efectuarea necropsiei şi pentru stabilirea cauzei decesului. "În funcţie de rezultatul autopsiei, se va stabili şi încadrarea juridică", a mai spus Amelia Căprărin.

Poliţiştii fac cercetări pentru depistarea mamei bebeluşului, în cazul în care va fi găsită vinovată femeia riscând o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru uciderea nou-născutului.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL