Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce nu se mizează în România pe cultură – Gabriel Liiceanu la "Jocuri de Putere", ora 21.00

Monday, 23 February 2015, 13:18 Sursă: REALITATEA.NET

În această seară, de la ora 21.00, filosoful Gabriel LIICEANU vine la “Jocuri de Putere” pentru un dialog inedit cu Rareş Bogdan. Află de la fondatorul Editurii “Humanitas” de ce şi-a ratat cultura potenţialul, cât şi ce citim, în comparaţie cu alte naţiuni, şi ce soluţii are pentru a-şi găsi românii mintea de pe urmă.

Iar de la ora 22.00 continuă dezbaterea “Pro şi contra timbrul cultural”. Vin la “Jocuri de Putere”, pentru a-şi expune argumentele, Nicolae MANOLESCU (preşedintele Uniunii Scriitorilor), Ion CARAMITRU presedintele UNITER Petru LUCACI (preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici din România), artistul de jazz AG WEINBERGER, Silviu LUPESCU (directorul editurii Polirom), Adrian Iorgulescu (preşedintele Uniunii Compozitorilor), Lidia BODEA (director Humanitas), deputaţii Gigel ŞTIRBU, Mihai STURZU si Traian DOBRINESCU din Comisia de Cultura si Mass-media a Camerei Deputatilor şi consultantul fiscal Dan SCWARTZ.

Este sau nu timbrul cultural un proiect scandalos? Este o bombă cu ceas? Se scumpesc sau nu cărţile? Cine are dreptate?

Răspunsurile astă-seară, de la ora 22.00, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la “Jocuri de Putere”, la Realitatea TV

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL