Dan Andronic, anunț incendiar după audierea lui Ion Cristoiu în dosarul lui Kovesi

Thursday, 21 March 2019, 18:33 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Jurnalistul Dan Andronic a comentat pentru România TV informațiile privind audierea jurnalistului Ion Cristoiu în dosarul Laurei Codruța Kovesi, deschis la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție după plângerea depusă de Sebastian Ghiță, privind o sumă de bani pe care i-ar fi cerut-o fosta șefă a DNA pentru repatrierea lui Nicolae Popa, fostul șef al FNI.

Ion Cristoiu a fost audiat joi, la Secția Specială de Anchetă a magistraților în dosarul în care este cercetată Kovesi, după ce jurnalistul a văzut, în timpul unui interviu cu Sebastian Ghiță, realizat în Serbia, o fotografie care ar demonstra relația apropiată dintre fosta șefă DNA și Ghiță.

"A fost citat pentru a valida o probă. Pur și simplu este un demers, cred că a fost întrebat mai multe lucruri, nu numai dacă a văzut poza, ci și toate lucrurile care s-au spus pentru că au avut loc mai multe discuții. Mai există și alte fotografii și filmulețe, dar din câte știu nu mai sunt în țară, nici în Serbia, ci peste Ocean", a declarat Dan Andronic.

Stiripesurse.ro


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri