Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum a făcut rost Ponta de 55.000 de like-uri pe Facebook într-o singură zi Update

Saturday, 22 February 2014, 08:58 Sursă: REALITATEA.NET

Aproape 55.000 de utilizatori de Facebook din toată lumea au hotărât să dea like premierului. Cifra ridică un serios semnal de alarmă pentru jurnaliştii de la Adevărul, care spun că într-o zi normală pagina lui Victor Ponta primeşte doar câteva sute de like-uri.

Mai mult, jurnaliştii de la Adevărul spun că doar 1.000 dintre like-urile nou-obţinute ar veni de pe teritoriul României. Puse cap la cap, informaţiile ar duce la concluzia că like-urile primite ieri de premier ar fi fost obţinute în mod ilegitim.

Care ar putea fi motivul unei astfel de acţiuni din partea lui Ponta? Cu cele 55.000 de like-uri nou apărute, premierul a devenit cem mai popular politician român de pe Facebook, depâşindu-l pe precedentul deţinător al acestui titlu, Traian Băsescu.

În replica, echipa lui Victor Ponta spune că numărul de fani a crescut în urma unificării a două conturi de Facebook. "INFO: Numarul fanilor de pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta a crescut in urma contopirii paginii “Victor Ponta – cel mai bun premier” – o comunitate cu peste 50.000 de sustinatori – cu pagina de fata. Pe aceasta cale, va multumim voua, celor peste 320.000 de sustinatori ai lui Victor Ponta. Pentru fiecare dintre voi, un mare LIKE!", se arată într-o postare.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL