Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum a ajuns REALITATEA TV în posesia FOTOGRAFIEI cu Ponta şi Sebastian Ghiţă, în CLUB în Abu Dhabi

Saturday, 22 November 2014, 14:25 Sursă: REALITATEA.NET

Jurnalistul REALITATEA TV Aneta Sângeorzan a explicat cum a ajuns imaginea în posesia televiziunii.

Fotografia a fost făcută în Abu Dhabi, de o cunoştinţă a Anetei Sângeorzan care munceşte în străinătate, vineri spre sâmbătă noapte. Acolo se desfăşoară un circuit foarte important de Formula 1 în această perioadă.

"Nu vreau să existe nicio suspiciune că această fotografie a ajuns la noi prin intervenția vreunui serviciu secret, cum s-a întâmplat recent în cazul cu Elena Udrea, fotografiată la Paris. Această fotografie a fost făcută noaptea trecută de o cunoștință, de un prieten de-al meu care își câștigă existența pe meleaguri îndepărtate, într-un club super-exclusivist în Abu Dhabi, clubul One Yas Island", a declarat jurnalista Realitatea TV.

Potrivit realizatoarei TV, premierul s-a dus probabil să se relaxeze alături de prietenul și colegul de partid Sebi Ghiță și să vizioneze concursul de Formula 1.

"Premierul preferă excursii extravagante împreună cu colegi de partid, probabil îmbină utilul cu plăcutul. Eu mă tot întrebam la emisiunea Dimineața de știri unde este primul-ministru, unde s-a retras, ce face, ce strategii gândește pentru perioada care începe de luni încolo, pentru că știm că PSD-ul trece printr-o perioadă foarte grea, eșecul alegerilor este evident. Mă gândeam că e normal să își ia două-trei zile de relaxare după data de 16 noiembrie, dar credeam că după aceea va face un tur de forță pe la liderii europeni, va face lobby ca să rămână la guvernare. Însă luni se întoarce din Emirate și nu găsește o situație deloc roz în țară, nici la Guvern, nici în partidul pe care îl conduce", a mai spus Anetta Sângeorzan.

Aseară Victor Ponta a mers într-un club exclusivist, însoţit atât de Sebastian Ghiţă, cât şi de unul dintre angajaţii SPP ai premierului. Doamna brunetă care îi însoţea nu a putut fi identificată.

Un bilet de avion pentru Abu Dhabi ajunge să coste, la o simplă căutare pe Google, cel puţin 700 de euro. Dacă este vorba de familie şi de angajatul SPP, atunci cheltuielile cresc. Nota de plată ajunge, pentru că e un club exclusivist, la peste 1000 de euro cheltuiţi într-o seară.

Diaspora și-a făcut din nou datoria: Fotografia făcută de un român care muncește în afara țării demască concediul luxos al primului-ministru

"Noi ne-am uitat de-a lungul timpului la gențile, ținutele extravagante pe care le poartă doamnele din politica de la București, dar nu ne-am uitat spre excursiile extravagante pe care le fac politicienii noștri. Acest distins domn care este și premierul României se duce să se relaxeze, în urma eșecului din urmă cu mai puțin de-o săptămână, tocmai în Abu Dhabi. Într-o lume globalizată, nu mai ai cum să te ascunzi. Iată diaspora și-a făcut din nou treaba: o fotografie făcută de un român care muncește în afara țării demască acest concediu luxos al primului-ministru", a punctat realizatorul Realitatea TV.

VICTOR PONTA îşi petrece VACANŢA în Abu Dhabi, alături de Sebastian Ghiţă. FOTOGRAFIAŢI într-un CLUB

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL