Contracte cu statul de 100 milioane euro pentru firma Tel Drum, de când Liviu Dragnea e în Guvern

Monday, 01 December 2014, 10:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Dragnea da anumite fonduri europene si apoi castiga Tel Drum. Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Tel Drum are contract in fiecare comuna. Asta e mafiotism, sarlatanie", a declarat Marian Vanghelie la Realitatea TV in seara zilei in care a fost exclus din PSD.

Datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) consultate de HotNews.ro arata ca firma din Alexandria si-a adjudecat pentru perioada 2013-2017 contracte de aproape 34 milioane de euro pentru intretinerea drumurilor din Teleorman, judetul deputatului PSD Liviu Dragnea, atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna.

In perioada 2012-2014, firma a castigat peste 30 de contracte si acorduri cadru in valoare de peste 105 milioane euro in localitati din Olt, Teleorman, Satu Mare, Dambovita, Craiova si Constanta.

Potrivit Hotnews, cel mai ciudat contract este cel semnat cu Consiliul Judetean Teleorman in data de 22 octombrie 2013.

Contractul viza intretinerea curenta pe timp de iarna a drumurilor judetene Teleorman in perioada 2013-2017. La licitatie a fost o singura oferta - a celor de la Tel Drum, care au castigat astfel un contract de peste 84 de milioane de lei.

Mai mult, doua luni mai tarziu, Consiliul Judetean Teleorman a mai facut o licitatie pentru intretinerea curenta pe timp de vara a drumurilor judetene in perioada 2013-2017. Si aceasta licitatie a fost castigata tot de Tel Drum - contract in valaore de peste 64 milioane de lei. La aceasta licitatie a mai fost o oferta a celor de la Strabag SRL, care a fost insa declarata necastigatoare. Mai multe...Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ