Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cine a beneficiat de operațiunea Udrea-Bica la Paris

Wednesday, 30 September 2020, 15:27 Sursă: Realitatea PLUS

Câteva fotografii și o țară întreagă a fost aruncată în haos. În timpul alegerilor prezidențiale, apar, pe un site de știri obscur, fotografii cu Elena Udrea, fosta șefă DIICOT, Alina Bica și Ana Maria Topoliceanu la Paris, într-o vacanță de câteva zile. A doua zi, site-ul este șters, după ce scopul a fost atins.

Cel care a fost bănuit că a pus la cale filajul a fost Florian Coldea. De altfel, Elena Udrea a susținut tot timpul că filajul de la Paris a fost făcut de Florian Coldea.

"Am aflat de poze la începutul campaniei electorale. Da, mi se spusese că există acele fotografii. Mi-a spus domnul Maior, care aflase de la domnul Coldea", a spus Udrea.

Opinia fostului ministru a fost susținută și de prietena ei, fosta șefă a DIICOT, Alina Bica.

„Florian Coldea a fost în spatele filajului de la Paris. Cred că dumnealor au fost beneficiarii produsului de filaj. DNA avea mandat de interceptare din februarie 2015. În februarie 2015 eram pe mandat de interceptare luat de Kovesi. Ei ştiau ca merg la Paris. Florian Coldea trebuie să plece cum am făcut şi eu. Îl aştept în acelaşi loc unde am fost şi eu pe Florian Coldea”, a declarat Alina Bica.

Pozele au apărut tocmai pentru ca Elena Udrea să nu iasă pe locul 3 la alegerile prezidențiale, susține Sebastian Ghiță, apropiat al lui Ponta și Florian Coldea. De asemenea, milionarul a susținut că nu știe cine a realizat fotografiile, dar că erau 10 persoane din România care știau de existența fotografiilor.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL