Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CGS face angajări

Monday, 21 July 2014, 13:51 Sursă: REALITATEA.NET

În centrul de suport din Târgu Jiu, CGS va angaja pentru început cca 100 de persoane, pe multiple funcţiuni: joburile disponibile în prezent acoperă departamentele de resurse umane, administrativ, IT şi consultanţi suport clienţi.

"Avem criterii stricte de selecţie, dar analiza noastră arată că în Târgu Jiu există forţa de muncă pregătită corespunzător pentru poziţiile scoase la concurs. În condiţiile în care piața muncii din Târgu Jiu va răspunde pozitiv nevoilor noastre de recrutare, numărul de angajaţi ai centrului de suport din localitate va creşte", a precizat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS în România.

CGS furnizează companiilor soluţii de outsourcing în 18 limbi străine: servicii de customer care, suport tehnic, help desk, telesales, precum şi alte servicii externalizate de multe verticale de business. În România, activitatea CGS este organizată în patru centre, respectiv în București, Brașov, Sibiu și- în curând- în Târgu Jiu. De la începutul acestui an, CGS a scos la concurs peste 350 de locuri de muncă, dintre care peste 150 în Sibiu, cca 100 în Braşov, iar în prezent- aproximativ încă 100 de posturi în noul centru de suport din Târgu Jiu.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL