Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce spune degetul mic despre personalitatea ta? Dacă ai acest semn, ai mult sex-appeal, dar...

Friday, 23 June 2017, 18:04 Sursă: REALITATEA.NET

Experții acestei arte sunt de părere că degetul mic oferă multe informații prețioase legate de personalitatea cuiva, importante fiind cele trei segmente ale acestuia, după cum arată și fotografia de mai jos.

1. Dacă primul segment este mai lung decât celelalte

Acest detaliu semnifică faptul că ești o persoană foarte atractivă și că ești înclinată spre o gândire logică. Nu ești deloc ușor de „citit” de către ceilalți, dar nici de manipulat. Îți păstrezi sângele rece și stăpânirea de sine până și în cele mai dificile situații. Poate ar fi cazul să înveți să te și relaxezi mai mult.

2. Dacă al doilea segment este mai lung decât celelalte 

În acest caz, se spune despre tine că ai o nevoie înnăscută de a-i ajuta pe cei din jur. Pe lângă inima de aur, ai și o ambiție fără de margini care îți asigură succesul în orice ți-ai pune în plan. Ce bine că ești o persoană altruistă și generoasă!

3. Dacă al treilea segment este mai lung decât celelalte 

Asta înseamnă că ești o persoană foarte sinceră și că nu ai o problemă în a spune adevărul nici atunci când știi că nu este tocmai ceea ce și-ar dori alte persoane să audă. Prietenii tăi apreciază asta la tine, dar nu înseamnă că acest obicei al tău nu ți-a adus și destule antipatii.

4. Dacă toate segmentele sunt scurte 

O asemenea persoană nu este foarte populară în cercul de prieteni, fiind timidă. Ar trebui să învețe să aibă mai multă încredere în sine, pentru că nu este un capăt de lume să faci și mici greșeli în viață.

5. Dacă segmentul din mijloc este mai scurt decât celelalte 

Aceasta este o trăsătură specifică persoanelor deosebit de încăpățânate și cu un orgoliu nemăsurat. Nu este tocmai o calitate, dar ești deja conștient/ă de asta, nu-i așa?

6. Dacă al treilea segment este mai scurt decât celelalte

Acest detaliu semnifică faptul că ai o personalitate foarte retrasă, sigur ești timid/ă și naiv/ă. Și asta ține tot de încrederea în sine, așa că îndrăznește să te afirmi, sfătuiește tasta.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL