Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cazul Caracal. Raportul controlului la IML, publicat: ”Nu au fost încălcate procedurile de lucru”

Friday, 23 August 2019, 10:58 Sursă: REALITATEA.NET

Alexandru Cumpănașu a publicat raportul pe pagina sa de Facebook. 

În raport se precizează că în legătură cu informaiile contradictorii apărute ”pe surse” nu a fost posibilă identificarea persoanelor care au dezvăluit date/documente cu privire la realizarea experizelor medico-legale.

În plus, conform raportului, a fost dispusă măsura desemnării unei persoane din cadrul IML care să aivă atribuții în comunicarea informațiilor de interes public, în condițiile legii.

”În această acțiune de documentare, nu au fost identificate elemente de încălcare a procedurilor de lucru în ceea ce privește analizarea probelor primite de către INML de la Unitatea de Parchet”, se mai arată în raportul corpului de control al ministrului Sănătății. 

(w500)

(w500)

(w500)

(w500)

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunțat joi, la Bistriţa, că raportul Corpului de control referitor la INML a fost terminat în cursul nopţii de miercuri.

Alexandru Cumpănașu a depus miercuri o plângere la Ministerul Sănătății pentru ca mai apoi să fie trimis Corpul de control al ministerului la Institutul Național de Medicină Legală.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL