Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Caz șocant, la Buzău. O femeie suspectă de coronavirus a așteptat ambulanța în stația de autobuz 

Sunday, 23 February 2020, 19:48 Sursă: Realitatea.net

Duminică seara, buzoianca a coborât din autocarul care o aducea din Italia, unde fusese la muncă. Aproape de Buzău, femeia a început să se simtă rău, iar când a coborât în stație a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanță.

În Italia, buzoianca îngrijirise de un bătrân, împreună cu o altă femeie. Astăzi, în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată din Italia și i s-a dat o veste cumplită: colega sa, alături de care avusese grijă de bătrân, a fost internată la spital sub suspiciunea de infectare cu temutul virus, scrie realitateadebuzau.net.

Un echipaj de la SAJ Buzău și unul de la ISU au preluat-o pe femeie.

Surse din rândul autorităților din județul Buzău spun că femeia nu va fi transportată la spital, ci într-o zona de protecție, o fostă tabără pentru elevi aflată în localitatea Beceni. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-23 20:29:15
Silviu

Te doare mintea cand auzi așa ceva.incompetenti si oamenii ăștia

2020-02-23 21:39:51
Iulia mihai

Sunt convinsă că totul face parte dintr-un scenariu . Nu vă temeți de nimic . Nimeni nu pleacă până nu este dat de sus . Vodevil . Cineva încearcă să ne bage în stare de panică . Panică este mai a dracu ' decât corona -cum îi zice . Fiti in pace . Panica trece . Numai să vedeti ce puternici suntem !

Alte articole din: ACTUAL