Câte case are Dăncilă și cum le-a dobândit?

Friday, 15 November 2019, 03:47 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Liderul PSD a lansat frecvent atacuri la adresa contracandidatului Klaus Iohannis, în special asupra celebrelor șase case ale președintelui. Însă, nici Viorica Dăncilă nu stă chiar prost la acest capitol: are patru case.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că poate justifica toate cele patru case pe care le deţine, spunând că una a început să o construiască încă din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casă moştenită de la mama sa şi o alta a socrilor, "o casă de ţară".

"Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu", susţine Dăncilă.

Dăncilă a fost întrebată, joi seară, într-o conferinţă de presă despre cele patru case trecute în declaraţia de avere şi de unde a avut bani pentru ele.
 

"Totul se poate justifica: am fost nouă ani europarlamentar", a spus Dăncilă.

 
Dăncilă a dat explicaţii despre casa pe care o deţine la Predeal, pe care spune că a început să o construiască din 1999 şi pe care n-a terminat-o nici acum. 
 
Ea a spuse că mai are "un apartament într-un bloc modest din Videle”, o altă casă pe care a moştenit-o de la mama sa, decedată, şi o a patra la ţară, a socrilor, pe care o descrie drept "o casă modestă, o casă de ţară".
 
"Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu", a spus Dăncilă.
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-15 03:17:07
Test Test

Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test

2019-11-15 03:17:20
Zaherinii

Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test

Alte articole din: POLITICĂ