Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cătălin Predoiu: "Organizaţia PONTA-GHIŢĂ e gata să acapareze toată economia"

Thursday, 03 July 2014, 09:54 Sursă: REALITATEA.NET

"Votul Parlamentului in cazul Titi Holban confirma din nou ca majoritatea politicienilor traiesc intr-o lume paralela. Pentru a capata investitii, Romania trebuie sa dea semne clare ca politicienii nu le vor fura si "taxa" cu comisioane ilegale", a spus Catalin Predoiu, scrie ziare.com

Politicianul PDL crede ca e nevoie de o reformare a clasei politice din Romania, pentru ca economia sa poata respira. "Daca vrem investitii, cei care vor conduce politica romaneasca trebuie sa fie curati si credibili pe tema legii, justitiei, anticoruptiei si sa inteleaga lumea globala a businessului. Numai cu astfel de reprezentanti poti sa aduci investitii, bani si locuri de munca in Romania", a sustinut Catalin Predoiu.

"Daca vrem investitii si locuri de munca, atunci trebuie sa daramam "Organizatia Ponta Ghita", care e gata sa acapareze toata economia. Dar, in locul ei, trebuie sa venim cu o alternativa, cu o constructie credibila si oameni credibili, cu un trecut care poate garanta ca o noua guvernare nu va insemna o noua organizatie de tip Ponta Ghita", a conchis Predoiu. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL