Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CĂLĂTORII GRATUITE cu autobuzele Bucharest City Tour de 1 Mai

Wednesday, 30 April 2014, 14:42 Sursă: Mediafax

Ca şi în anii trecuţi, linia va funcţiona pe un traseu cu o lungime de 15,4 kilometri, care are 14 staţii şi poate fi parcurs în aproximativ 50 minute.

Cele 14 staţii sunt Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şos. Kiseleff şi Piaţa Presei.

De vineri, călătoriile cu autobuzele turistice vor fi contracost. Reprezentanţii RATB precizează că tarifele de transport sunt de 25 de lei călătoria pentru adulţi şi 10 lei pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani. Cardul de călătorie este valabil 24 de ore de la prima validare şi se poate procura din autobuzele turistice.

Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoţiţi de adulţi, beneficiază de transport gratuit.

În autobuzele supraetajate, turiştii au la dispoziţie ghiduri audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, hărţi şi pliante, cu informaţii despre obiectivele turistice de pe traseu, precum şi conexiune la internet prin sistem wireless, gratuit.

Site-ul dedicat proiectului "Bucharest City Tour" (http://bucharestcitytour.ratb.ro), precum şi pagina de Facebook (https://www.facebook.com/bucharestcitytour) au fost reactualizate, astfel că toţi cei interesaţi au posibilitatea de a identifica mai uşor obiectivele turistice şi culturale incluse în ofertă.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL