Bucurie în familia Kardashian. Aşteaptă un nou membru

Saturday, 23 September 2017, 14:46 Sursă: REALITATEA.NET

Starleta Kylie Jenner, cel mai tânăr membru al familiei Kardashian, în vârstă de 20 de ani, este însărcinată, au anunțat vineri seară mai multe tabloide americane, citate de Reuters.

Adaugă părerea ta

Site-urile TMZ, Buzzfeed și revista People au citat surse din anturajul familiei Kardashian care au spus că starleta, sora vitregă a lui Kim Kardashian, așteaptă venirea pe lume a primului copil al ei, rezultat din relația sa cu rapperul Travis Scott, scrie Agerpres.

Agentul de presă al starletei Kylie Jenner nu a confirmat deocamdată această informație.

Kylie Jenner, care a reușit să transforme reality show-ul dedicat familiei sale și prezența ei pe Instagram, unde are 97 de milioane de admiratori (followers), într-o afacere extrem de profitabilă, lansând o gamă de produse cosmetice, a publicat vineri seară o fotografie pe Snapchat ce o prezintă într-un tricou negru foarte larg și având o siluetă aparent rotunjită de sarcină.

Revista People, citând surse care au preferat să își păstreze anonimatul, spune că bebelușul starletei americane se va naște în luna februarie.

"Familia este la curent cu acest fapt de ceva vreme. Ea este foarte încântată și la fel este și Travis!", a declarat o sursă citată de People.com.

Kylie Jenner și rapperul Travis Scott, în vârstă de 25 de ani, au o relație care a început în luna aprilie.