Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Black Friday 2017. eMAG face dublu spectacol. Elefant, Flanco și TeamDeals sunt surprizele zilei

Friday, 17 November 2017, 12:10 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG a început la 6 50 și a avut minutul de aur la 7 și 3 minute. Se vând rapid telefoanele și televizoarele, dar și electrocasnicele mici și mari. Toate ofertele eMAG de Black Friday 2017, pe care le puteți plăti și în rate fără dobândă, sunt AICI. Iar supriza a venit din nou la prânz, când a apărut valul 2 de reduceri. Practic, la multe dintre produsele epuizate de dimineaţă a reapărut menţiunea că sunt pe stoc! Oferta este AICI

Flanco are sloganul ”Mereu peste aștepări”, iar de Black Friday 2017 chiar a depășit așteptările noastre, având reduceri care rivalizează cu cele eMAG. Oferta completă e disponibilă AICI, cele mai bune dintre reduceri fiind, după părerea noastră, cele la electrocasnice și televizoare.

Elefant e un magazin care stă bine la oferta de Parfumuri anul acesta, iar de Black Friday vinde masiv astfel de produse, plus cele cu care a pornit la drum cu ani în urmă - cărțile. Magazinul de cărți ajuns mall online are oferte foarte bune și la cosmetice, după cum veți descoperi AICI.

TeamDeals are Black Friday 2017 împărțit pe mai multe zile, iar vineri, 17 noiembrie 2017, are Vinerea Neagră la gadgeturi. Adică telefoane, ceasuri inteligente, ochelari VR, tablete, dar și tot felul de aparate suprinzătoare prin funcțiile lor. Le găsiți pe toate AICI.

Desigur, sunt și alte magazine online care fac Black Friday în 17 noiembrie, dar și în zilele care urmează. Găsești o mulțime de astfel de magazine, aranjate frumos pe categorii, AICI.

Revenind un pic la eMAG, trebuie spus că puteți cumpăra produse de pe acest magazin online, de Black Friday 2017, plătind în 12, 18, 24 sau chiar 60 de rate fără dobândă.

Carduri care permit plata în rate fără dobândă de Black Friday 2017 la eMAG:

Plata produselor cumpărate de pe eMAG de Black Friday 2017 în 60 rate:

cardul eMAG Raiffeisen Bank - află mai multe despre acest card care îţi oferă şi extra reduceri AICI.

card Raiffeisen Bank

Plata produselor cumpărate de pe eMAG de Black Friday 2017 în 24 rate:

+bonus
Bancpost
ING
Euroline
Alpha Bank

Plata produselor cumpărate de pe eMAG de Black Friday 2017 în 18 rate:

Card Avantaj
Banca Transilvania

Plata produselor cumpărate de pe eMAG de Black Friday 2017 în 12 rate:

BCR
Cetelem
BRD

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL