Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Balul Operei din Cluj a îmbrăcat haine de sărbătoare

Sunday, 22 February 2015, 09:24 Sursă: REALITATEA.NET

Spectacol de gală, aseară, la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca. Invitaţii au păşit pe covorul roşu, iar domnii şi mai ales doamnele au impresionat prin ţinutele alese.

Amfitrionii Balului au fost Emma Zeicescu, Lavinia Şandru, Eli Roman şi Rareş Bogdan.
Seara a debutat cu un spectacol de operă în regia lui Tiberiu Simu şi a continuat cu o prezentare de modă semnată Doina Levintza, dar şi cu decernarea unor distincţii deosebit de importante: trofeele Lya Hubic şi Mecena.

Clădirea Operei din Cluj a fost învăluită de culoare, iar atmosfera a fost completată de miile de flori care au dat viaţă sălii de bal.

Pe lângă ţinutele prezentate de Doina Levintza, una din piesele de rezistenţă din momentul dedicat modei a fost rochia inedită a designerului floral Florina Bogdan, realizată din flori de bumbac, miniroze şi crengi de corylus.

La eveniment au fost prezente personalităţi ale vieţii culturale, politice, religioase, dar şi oameni de afaceri. Toţi cei prezenţi la bal au invocat importanţa evenimentelor de acest fel pentru promovarea culturii româneşti şi a valorilor noastre.

Seara s-a încheiat cu momente muzică live şi cu surprize culinare, dar evenimentul continuă şi astăzi, când va avea loc Gala Laureaţilor.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL