Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băiatul cu braţele cât Popeye şochează din nou! Cum arată iubita lui. Imagini şocante!

Saturday, 17 February 2018, 13:03 Sursă: REALITATEA.NET

Kirill Tereshin locuieşte în oraşul Pyatigorsk, din Rusia. Apariţia sa, deşi şocantă pentru marea majoritate a vecinilor săi, l-a făcut vedetă peste noapte. În plus, în mediul virtual, tânărul a început să atragă cât mai mulţi adepţi care, în scurt timp, au ajuns să se declare "fascinaţi" de transformările lui extreme.

Dacă la început a ales să-şi "tuneze" corpul cu o pereche de bicepşi în care a turnat până la refuz ulei, treptat, Kirill, fost soldat în armata rusă, a apelat şi la alte artificii: şi-a vopsit părul în nuanţe vibrante, de carnaval, apoi a început să se machieze. În prezent, în ciuda corpului masiv, tânărul pare, mai degrabă, a fi femeie.

Acesta este extrem de mulţumit de înfăţişarea sa. Cei 60 de cm în circumferinţă la braţe i-au asigurat, pe bună dreptate, renumele de "Popeye".

Zilele acestea, însă, a ajuns să şocheze din nou, odată cu apariţia în public alături de iubita sa. În ciuda aşteptărilor, tânăra este o fată obişnuită, blondă, care nu pare să fi suferit nicio modificare artificială a corpului. Într-un filmuleţ postat de prietenii acestuia pe Internet apar cei doi îndrăgostiţi ţinându-se de mână, radiind de fericire.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL